Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Monica Leigh

Monica Leigh Schwartz

Monica Leigh Schwartz

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 28-11-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 734 keer
|
KvK-nummer: 67899986 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

MLS textit

Adresgegevens

Wibautstraat 150
1091GR Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben volledig tweetalig, academisch geschoold, tekstinhoudelijk sterk, creatief en belezen, en ik vertaal en redigeer zorgvuldig en met veel plezier zowel Nederlandse als Engelse teksten.

Ik kan een (complexe) tekst eenvoudiger, leesbaarder en samenhangender maken, van herhalingen en jargon ontdoen, maar ook samenstellen aan de hand van interviews en/of verslagen. Ik sta open voor feedback, brainstormen en ga door tot het goed is.

- websites, verslagen en voorstellen; fictie, non-fictie, essay, kopij, zakelijk; filosofische, literaire, journalistieke en (populair) wetenschappelijke teksten; kinderboeken en ervaringsverhalen, enquêtes, speeches etc.

Ik hoor graag van u!

Uitgevoerde opdrachten

Vertaling Informatie Boekje NL - Engels / Duits
Beste freelancers,    Ik zoek een vertaler van het Nederlands naar Duits en/of Engels.    Het gaat om een informatie boekje van de verhuur van een villa en de omgeving van de desbetreffende villa.    Het betreft ca 12.000 woorden en de aanlevering is in Word.    Wie kan mij hiermee helpen?
Almere 01-06-2017

Vraag Monica Leigh direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden