Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Chantal Marjolein Heleen Tanja Wim Irén Koert Roy Martine Lianka Pieter Hidde Bas Lieke Monique

Profiel

Als filosoof, schrijver en performer heb ik ervaring in academisch schrijven, creatief schrijven, copywriting en bloggen. Ik werkte voor verschillende theater- en dansgezelschappen in zowel Nederland als de Verenigde Staten, waaronder Hubbard Street Dance Chicago. Mijn werkzaamheden bestonden uit het creëren van blogs, promotie-emails en social media-advertenties. Daarnaast publiceerde ik als freelance (onderzoeks)schrijver verhalen op verschillende online platforms, en creëerde ik theatermonologen.

Naast het schrijven ligt mijn passie in vertalen (NE-EN en EN-NE). Ik ben vloeiend in Nederlands en Engels, en woon en werk gedurende het jaar zowel in Amsterdam als in Chicago. Ik creëer dan ook graag een vertaling van uw tekst, waarbij ik zorg draag dat de toon en boodschap van uw originele verhaal behouden blijven.

Ik kan u en uw bedrijf helpen om uw eigen toon, kleur en smaak te vinden. Door mijn creativiteit en flexibiliteit ben ik in staat om teksten te ontwikkelen die aansluiten bij uw wensen, binnen de gestelde deadline. Ik kijk uit naar onze samenwerking, en zal zoveel tijd als nodig nemen om het beste resultaat te ontwikkelen!

Portfolio

Mindshakes-FB.jpg

Mindshakes

Klant: Mindshakes.
Opdracht: Opstellen van een journalistiek verhaal over het leven aan de South Side van Chicago.
FELT.jpg

Kirsty Handels

Klant: Kirsty Handels, theatermaker.
Opdracht: Creëren van websitecontent; ontwikkelen van wervende en SEO-proof teksten en biografieën voor een theatervoorstelling; schrijven van blogs.
De-jonge-idealist.jpg

De jonge idealist

Klant: De jonge idealist.
Opdracht: Schrijven van blogs over social justice, filosofie en feminisme.

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Studie Opdracht Rechtenfilosofie
Beste freelancers,    Ik zit op de Universiteit en moet daarvoor een aantal opdrachten op het gebied van rechtsfilosofie inleveren. Ik zoek iemand die mij kan helpen en wat aanwijzingen kan geven om dit te schrijven en het document na wil kijken op (spel)fouten.    Wie kan mij op weg helpen?
Den Haag 16 nov

Vraag Mirjam direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden