Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Angelo Heleen Mitchell Wolter Max Lieke Petra Dirk L Anahi Jose Irén Aurelia Daan Albert Cassander

Profiel

Als filosoof, schrijver en performer heb ik ervaring in academisch schrijven, creatief schrijven, copywriting en bloggen. Ik werkte voor verschillende theater- en dansgezelschappen in zowel Nederland als de Verenigde Staten, waaronder Hubbard Street Dance Chicago. Mijn werkzaamheden bestonden uit het creëren van blogs, promotie-emails en social media-advertenties. Daarnaast publiceerde ik als freelance (onderzoeks)schrijver verhalen op verschillende online platforms, en creëerde ik theatermonologen.

Naast het schrijven ligt mijn passie in vertalen (NE-EN en EN-NE). Ik ben vloeiend in Nederlands en Engels, en woon en werk gedurende het jaar zowel in Amsterdam als in Chicago. Ik creëer dan ook graag een vertaling van uw tekst, waarbij ik zorg draag dat de toon en boodschap van uw originele verhaal behouden blijven.

Ik kan u en uw bedrijf helpen om uw eigen toon, kleur en smaak te vinden. Door mijn creativiteit en flexibiliteit ben ik in staat om teksten te ontwikkelen die aansluiten bij uw wensen, binnen de gestelde deadline. Ik kijk uit naar onze samenwerking, en zal zoveel tijd als nodig nemen om het beste resultaat te ontwikkelen!

Portfolio

Mindshakes-FB.jpg

Mindshakes

Klant: Mindshakes.
Opdracht: Opstellen van een journalistiek verhaal over het leven aan de South Side van Chicago.
FELT.jpg

Kirsty Handels

Klant: Kirsty Handels, theatermaker.
Opdracht: Creëren van websitecontent; ontwikkelen van wervende en SEO-proof teksten en biografieën voor een theatervoorstelling; schrijven van blogs.
De-jonge-idealist.jpg

De jonge idealist

Klant: De jonge idealist.
Opdracht: Schrijven van blogs over social justice, filosofie en feminisme.

Referenties

Datum:
27-04-2018
Van:
Annemieke van der Plaat
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Mirjam doet wat ze belooft en levert het werk aan precies zoals ik het voor ogen had.
Datum:
15-02-2018
Van:
Ingeborg Schrijver
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Heel prettig samengewerkt. Snel en duidelijk en de kwaliteit is top!
Datum:
21-12-2017
Van:
Anita De Haas
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super fijne en snelle communicatie! En heeft mij super geholpen met de opdrachten op correct Nederlands na te kijken. Echt een aanrader!

Uitgevoerde opdrachten

Drie Interviews Woordelijk Uittypen
 Beste freelancers,    Ik zoek iemand die drie interviews van elk 1.5 uur woordelijk kan uittypen tussen nu en mei. Het eerste interview moet tussen 20 en 28 februari uitgetypt worden. De andere twee volgen daarna om de 4 weken. Ik bied €60.- per interview.    Wie is geïnteresseerd in deze opdracht?
Delft 12 jun
Grove Vertaling van Engels naar Nederlands
Beste freelance vertalers,    Voor eigen gebruik van een norm document zoek ik iemand die een vertaling kan realiseren, die niet perfect hoeft te zijn.    Het gaat namelijk intern gebruik, zodat ik er makkelijker mee aan de slag kan. Google translate is helaas niet mogelijk omdat het om een pdf gaat, daarom wil ik graag kijken wat…
Baarn 22 feb
Eindredactie van Boek (Praktische Psychologie)
Beste freelancers,     Voor een manuscript gericht op praktische psychologie, met thema's als zelfmanagement, doelen bereiken, brein en een positieve mindset, ben ik op zoek naar een ervaren redacteur die de eindredactie (vorm-, spelfouten, zinsopbouw, leesbaarheid) van het boek kan oppakken.    De voorkeur heeft een iemand…
Amsterdam 14 mrt
Engelse Vertaling van Boek Controleren
Beste freelancers,    Voor mijn reisroman "Op weg naar de Klaagmuur" zoek ik een editor (bij voorkeur native speaker) die op korte termijn de Engelse vertaling kan controleren.     De vertaling is uitgevoerd, het betreft alleen de controle. Het boek heeft ca. 41.838 woorden.  De eerste twee hoofdstukken zijn…
Spijkenisse 27-11-2017
Hulp bij Studie Opdracht Rechtenfilosofie
Beste freelancers,    Ik zit op de Universiteit en moet daarvoor een aantal opdrachten op het gebied van rechtsfilosofie inleveren. Ik zoek iemand die mij kan helpen en wat aanwijzingen kan geven om dit te schrijven en het document na wil kijken op (spel)fouten.    Wie kan mij op weg helpen?
Den Haag 16-11-2017

Vraag Mirjam direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden