Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Melanie

Melanie
Over Melanie

Schrijven is van jongs af aan mijn grootste passie geweest. Voornamelijk het schrijven van songteksten, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schrijf ik voor diverse websites, voer ik marketingactiviteiten uit en onderhoud ik klantcontacten. Ik vind het super om creatief bezig te zijn en op dat gebied met u mee te denken.

Beschikbaar voor webteksten, blogs, gedichten, teksten en verhalen, productomschrijvingen, mailings, nieuwsbrieven, klantcontact, social media, zakelijke en formele teksten, redigeren en transcriberen.

Naast het schrijven werk ik als virtual assistant voor webshops. Inzetbaar voor dagelijkse taken zoals mailtjes beantwoorden, bestellingen, social media, voorraadbeheer, contentbeheer, data entry, nieuwbrieven opstellen en versturen, events organisatie, telefoon beantwoorden, documenten opstellen etc. Alle kleine klusjes waar je als ondernemer eigenlijk geen tijd voor hebt dus. Stuur me gerust een bericht om eens kennis te maken.

 

Portfolio

Website content
(Lees verder)
Loading.

Songtekst - Under his wings
(Lees verder)
Loading.

Gedicht - Chaos
(Lees verder)
Loading.

Gedicht - What is there to gain
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Melanie direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Melanie, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
(2 van 2)

 

Contact

Social Media

Stuur een bericht