Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Even voorstellen:
Schrijven is altijd mijn passie geweest. In het verleden als copywriter als marketingcommunicatiespecialist en momenteel als free lance SEO copywriter/vertaler voor o.a. homify, Caterwings, Scito Media, dekbedovertrekkenenzo.nl, novoville en tripsbytips. Bij homify ben ik inmiddels uitgegroeid tot één van hun best gelezen en meest gepubliceerde schrijvers. Ook worden mijn teksten in andere media gepubliceerd (MSN, Metro). Voor homify vertaal ik ook teksten vanuit het Duits en Engels naar het Nederlands.

In het verleden heb ik een marketingcommunicatie-opleiding afgerond en daarna lange tijd als marketingcommunicatie coördinator in de reclame- en uitgeverijwereld gewerkt. Copywriting was een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik schreef onder andere teksten voor folders, advertenties, DM campagnes en huismagazines. Later kreeg ik er ook redactionele taken bij en schreef redactionele teksten en uitgeefplannen/bladformules voor de tijdschriften en verzorgde de eindredactie & drukproefcontroles. Daarnaast ben ik als free lancer altijd bezig gebleven met tekst via copywriting, eindredactie- en vertaalwerk.

Via mijn huidige werk als blogger heb ik geleerd om creatieve informatieve op de lezer afgestemde artikelen te schrijven volgens de SEO principes. Ik ben zeer creatief en bedenk ook graag zelf onderwerpen. In het verleden heb ik een opleiding gevolgd op tolk-vertaler niveau. Mijn kennisniveau van Engels, Frans en Duits zowel mondeling als schriftelijk ligt dus op zeer hoog niveau. Ik heb een relatie met een buitenlandse partner en Engels is de dagelijkse spreektaal thuis.

Qua persoonlijke kwaliteiten blink ik uit in creativiteit, originaliteit en nieuwe invalshoeken. Mijn schrijfstijl is to the point, luchtig en helder. Ik werk snel, efficiënt en ben commercieel en resultaatgericht. Ik ben gewend aan grote aantallen artikelen per week en ben betrouwbaar en communicatief. Referenties beschikbaar. Ik doe dit werk niet als bijbaan in de avonduren maar het is mijn vak en primaire activiteit.

Richtlijn tarieven

Blog/artikel 5 foto's/500 woorden 22 EUR
Blog/artikel 5 foto's/800 woorden 26 EUR

Kennisgebieden

Ik heb ervaring met het schrijven over:
- Design/kunst
- Architectuur
- Interieurinrichting/meubels
- Tuinen
- Reizen
- Gezonde voeding
- Shopteksten
- SEO teksten over elk onderwerp

Ik heb vanuit persoonlijke ervaring kennis over:
- Kinderen, kinderopvang
- Yoga, massages
- Gezonde voeding
- Moestuin, tuinieren
- Recepten, vegan/vega, koken
- Muziek, evenementen/festivals
- Reizen

Qua soorten teksten heb ik ruime ervaring met:
- SEO teksten, shopteksten
- Blogs
- Vertalingen ENG, DUI, FRA > NL (website, app, folders etc.) tarief 0,12 per woord
- Persberichten, folderteksten, advertentieteksten, DM brieven, webteksten
- Semi-wetenschappelijke diepte-artikelen

Interesse? Bekijk dan hieronder wat voorbeelden van mijn teksten. Of vraag één van mijn andere teksten als voorbeeld (ik heb een portfolio met meer dan 1.000 teksten)

Portfolio

lijnzaad2.docx

Lijnzaad

Semi wetenschappelijk diepte artikel voor Jasper Alblas over lijnzaad
kerstsfeer-trends.docx

Blog trends kerst

Blog voor homify over de nieuwste kersttrends
kamira_sales_text.docx

DM brief

DM brief in het Engels voor een espresso-apparaat met nieuwe revolutionaire technologie
Blogtekst-golfvakantie-Portugal---goedgekeurd.docx

Golfvakantie Portugal

Tekst voor golfvakantie Portugal waarin sfeerbeleving centraal staat
Waar-op-te-letten-bij-belasting-invullen.docx

SEO tekst belastingaangifte invullen

SEO tekst inzake invullen aangifte 2017

Referenties

Datum:
16-10-2018
Van:
Daisy Moundele
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijvers voor Diverse Blogs
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor blogs in de volgende branches:    Tech/gadgets/blockchain/innovatie/smartphones/etc. Tilburg (lokaal) Gezondheid Mode Wijn Whisky   Graag reageren met je tarief per woord of per artikel (500 / 750 / 1000 woorden)  Inclusief plaatsing artikelen op Wordpress…
Tilburg 12 nov
SEO Copywriter voor Keuken- en Kookartikelen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren SEO copywriter voor lange termijn artikelen over keuken en kook artikelen.    Voor elk artikel leveren wij een kleine omschrijving over het onderwerp en welke  keywords er gebruikt moeten worden. Dit bestaat uit een hoofd keyword, een paar bijpassende keywords en extra…
Hengelo 9 okt
Blogger Gezocht over Modeassecoires
Beste freelancers,    Wij hebben een website van Modeaccessoires en zijn hiervoor op zoek naar iemand die op regelmatige basis blogs kan schrijven over dit onderwerp.    Daarnaast is het ook fijn als je de blog verder kan bijhouden.    Graag zou ik vaste afspraken met je willen maken over de blogs.  Heb je interesse…
Leiden 13 sep
SEO Webteksten en Blog (Zorgproducten)
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor met name SEO teksten van onze zorgproducten websites. Denk aan rollators, rolstoelen, scootmobielen en doucheproducten of andere zorgproducten). De teksten variëren in blogs, categorie en product pagina's zullen worden aangeleverd in een duidelijke briefing, voorzien van de…
Loosdrecht 27 feb

Vraag Marjolein direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden