Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marjolein

MarjoleinOver Marjolein

Even voorstellen:
Schrijven is altijd mijn passie geweest. In het verleden als copywriter als marketingcommunicatiespecialist en momenteel als free lance SEO copywriter/vertaler voor o.a. homify, Caterwings, Scito Media, dekbedovertrekkenenzo.nl, novoville en tripsbytips. Bij homify ben ik inmiddels uitgegroeid tot één van hun best gelezen en meest gepubliceerde schrijvers. Ook worden mijn teksten in andere media gepubliceerd (MSN, Metro). Voor homify vertaal ik ook teksten vanuit het Duits en Engels naar het Nederlands.

In het verleden heb ik een marketingcommunicatie-opleiding afgerond en daarna lange tijd als marketingcommunicatie coördinator in de reclame- en uitgeverijwereld gewerkt. Copywriting was een belangrijk onderdeel van mijn werk en ik schreef onder andere teksten voor folders, advertenties, DM campagnes en huismagazines. Later kreeg ik er ook redactionele taken bij en schreef redactionele teksten en uitgeefplannen/bladformules voor de tijdschriften en verzorgde de eindredactie & drukproefcontroles. Daarnaast ben ik als free lancer altijd bezig gebleven met...

 

Portfolio

Lijnzaad
Loading.

Blog trends kerst
Loading.

DM brief
Loading.

Golfvakantie Portugal
Loading.

SEO tekst belastingaangifte invullen
Loading.

 

Vraag Marjolein direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht