Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Presentaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Prezi Presentatie Maken voor Lezing

Opdracht ID: 28439

Budget: € 250 tot € 750
Geplaatst: 16-03-2017
Reacties: 2
Locatie: Weert, Limburg
Laatst gewijzigd: 20-03-2017
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij willen voor een presentatie op 5 april 2017, een presentatie laten maken, die onze lezing moet ondersteunen. Bij voorkeur opgemaakt als een Prezi.

Opdracht betreft: opmaak Prezi, alsook deels mee denken in opzet tekst/verhaal.

Graag een reactie bij beschikbaarheid.

Freelance presentatie experts die hebben gereageerd (2)

Marjolein
Marjolein
16-03-2017
11 referenties
Gemiddelde score
9.5
Gert-Jan
Gert-Jan
16-03-2017
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance presentatie opdrachten

Spoed opzoek naar een tekstschrijver, aankoop huis

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Met spoed opzoek naar een tekstschrijver die voor maandag een motivatiebrief kan schrijven waar de verkoper niet omheen kan! Goede beloning voor de juiste persoon!

Cosmetica product foto’s/sfeertoto’s

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Cosmetica bedrijf zoek professionele sfeerfoto's met haar producten. Per goedgekeurde foto wil het een vast bedrag betalen. 

Communicatie en powerpoint skills gezocht

Geplaatst: 21 mrt
I am looking for someone who can take (communication) work off my hands: Making PowerPoint presentations look nice; Translating from Dutch to English and Editing texts; Writing blogs about Finance. It will be for about 4 hours per week on average. Can you help? ------------------------ Ik op zoek naar iemand die me (communicatie) werk uit handen kan nemen: Mooi maken van powerpoints; Vertalen van…

Product wereldwijd neerzetten

Geplaatst: 20-10-2023
Goedemiddag. Wij hebben een geweldige product die verkopen wij op dit moment in een Europa. Wij zijn bezig met uitbreiding wereldwijd. Daar heb ik nodig hulp om een voorstel mailen naar nieuwe klanten met onze product informatie. Dus idee is een soort van reclame email. Die kunnen wij versturen wereldwijd. 

Korte opdracht: presentatie bouwen

Geplaatst: 06-10-2023
Hi! Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn een toffe presentatie (poweirpoint) t in elkaar kan zetten. Het onderwerp brengt gamification, guest service & storytelling samen en is bedoelt voor een talk. Dus ik denk dat het een kort project is voor iemand die zich er op kan toeleggen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een creatief brein met goede ideeën. De deadline is 8 oktober. Na…

Design van Powerpoint presentatie

Geplaatst: 26-04-2023
We zijn op zoek naar een goede designer die een of meerdere bedrijfspresentaties in PowerPoint kan maken. We leveren zelf de bouwstenen en materialen aan en vragen jou vervolgens er een gelikte presentatie van te maken. E.e.a. rekening houdend met onze huisstijl. Wij zijn een onderneming die installaties bouwt en verkoopt voor het afvangen van CO2.

Hulp bij Power Point presentatie

Geplaatst: 18-04-2023
Beste freelancers, Ik wil hulp bij het (af)maken van een PowerPoint presentatie. Hoeft niet super flashy, wel modern ogend. Budget 40-60 p/u
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht