Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marianne

Marianne Willemsen
Over Marianne

Voilà! Met één druk op de knop bent u verwijderd van dé creatieve en commerciële copywriter die u zoekt. Voor het schrijven van uitmuntende teksten, zonodig SEO proof, komt mijn expertise op het gebied van conceptontwikkeling, strategie en marketingcommunicatie erg goed van pas. Ik help u graag om uw merk, product of dienst onderscheidend in de markt zetten en de beoogde doelgroep(en) te raken en verleiden waardoor een optimale conversie gerealiseerd kan worden.

Ik begrijp als geen ander hoe je je optimaal kunt presenteren en profileren in zowel tekst als beeld. Mijn opleiding Artemis voor styling & vormgeving heeft daar abslouut een enorme bijdrage aan geleverd. Interieurmerken als Raw Materials en Lodsh zijn oa de revue gepasseerd. Verder neem ik retailervaring bij oa HEMA en V&D mee uit een verder verleden, maar ook ervaring uit actuele opdrachten in de horeca-en toeristenbranche. Restaurant NOMAD Amsterdam en Windmill Cruises Zaanse...

 

Portfolio

Concept ontwikkelen restaurant NOMAD Amsterdam & C
Loading.

 

Vraag Marianne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
lovely affairs
0615005023
KvK-nummer: KVK 32132036
Lange Muiderweg 535s
1382 LC Weesp