Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Ik ben een enthousiaste, flexibele vrouw met een liefde voor taal.
Als beleidsadviseur startte ik mijn loopbaan in de Tweede Kamer, vervolgens heb ik gewerkt voor diverse overheidsinstanties. Hiernaast schreef/schrijf ik de afgelopen jaren regelmatig teksten op freelance basis.

In maart 2017 heb ik mijn vaste baan opgezegd, om te werken aan een boek over het leven van mijn vader, SRV-man op het Groningse Hogeland. Een kleine geschiedenis van het vak als melkman verweven met de ontwikkelingen op het platteland in Noord-Nederland.

Naast het schrijven van mijn boek, zoek ik aanvullend uitdagende klussen als freelance tekstschrijver of beleidsadviseur.

Referenties

Datum:
17-01-2018
Van:
Lorenzo Karg
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Margriet heeft uitstekend werk geleverd voor het schrijven van de recepten waar ik naar op zoek was. Daarnaast is ze helder in haar communicatie en bijzonder snel in het opleveren van het werk.

Uitgevoerde opdrachten

Freelancer Gezocht voor Transcriberen van Interviews
Beste freelancers,    Ik zoek iemand voor het transcriberen van twaalf interviews voor een afstudeerscriptie. Ieder interview duurt ongeveer 25 minuten.    Heeft u interesse in deze opdracht? Dan hoor ik graag van u.
Utrecht 17 jan
35 Gezonde Recepten Schrijven
Beste freelancers,    Ben jij een ware keukenprins(es) en maak je graag lekkere, snelle en gezonde maaltijden klaar? Dan vind jij dit vast geweldig!    Gezocht  Man/Vrouw die graag in de keuken staat en weet wat hij/zij doet om snelle, gezonde en lekkere ontbijtjes, lunch, diner en snacks te maken. Ik ontvang graag 35 recepten…
Almere 17 jan
Schrijver voor Gemeenteraadsverkiezingen (Uitslagen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver met politieke achtergrond of kennis voor een artikel over de uitslagen gemeenteraadsverkiezing 2018. Politieke kennis of ervaring met schrijven over politiek is een harde eis.    Hoe hebben de landelijke partijen in de het in de gemeenten gedaan? Winnaars en verliezers. …
Utrecht 19 jan

Vraag Margriet direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden