Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Maartje

Maartje

Freelance viritueel assistent

Locatie: Haarlem
|
Actief sinds: 31-08-2017
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 118 keer
|
KvK-nummer: 66464609 informatie
|

Contactgegevens:

Profiel

Hoi, ik ben Maartje!

Sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met fotograferen, websites bouwen en social media bijhouden. Ik liep altijd al met een camera om m’n nek en mijn allereerste site maakte ik toen ik 10 was.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, heb ik Nederlandse taal & cultuur gestudeerd, werk ik al een jaar op de digitale redactie van Het Parool en doe ik deze bezigheden dus niet alleen meer voor mezelf.

Ik ben in te huren als freelance viritueel assistent, dat betekent dat ik jouw teksten kan schrijven en website kan bijhouden, terwijl ik vanaf huis werk. Dat scheelt reistijd en reiskosten en is uiteindelijk veel efficienter.

Als freelance viritueel assistent focus ik me voornamelijk op het schrijven en nakijken van teksten, het ontwerpen of updaten van websites en het bijhouden van social media. Natuurlijk is er nog meer mogelijk. Neem bij een specifiek project of een specifieke opdracht vooral contact met mij op, dan komen we er ongetwijfeld uit!

Vraag Maartje direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden