Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lotte

Lotte hendriksOver Lotte

Beste opdrachtgevers,

Ik ben een all-round, bijzonder ervaren professioneel schrijfster, vertaalster en redacteur met 20+ jaar ervaring met SEO, blog, copy, content, persberichten, nieuwsbrieven, wetenschappelijke teksten,medische teksten, juridische teksten, televisieprogramma's, ebook, boeken, interviews, artikelen, colums, poëzie en theater. Ik ben uitgesproken creatief en veelzijdig. Daarnaast heb ik een inkomen uit mijn werk als therapeut. Ik doe dus alleen opdrachten die ik leuk vind en die mij aanspreken.Ik heb een bijzonder talent voor online marketingteksten.

Taalkundig ben ik briljant. Dictie, vocabulaire, idioom, toon, stijl, structuur, flow, storyline, spelling, grammatica en interpunctie: Het is allemaal vlekkenloos. Ik kan in talloze stijlen schrijven, in talloze formats en genres en voor verschillende bedrijfstakken. Al mijn teksten zijn glashelder, makkelijk te lezen en boeiend. Ik kan ze ook vindbaar maken. Ik ben betrouwbaar en lever op tijd. Ik lever ook professionele kwaliteit.

Over mij: Ik...

 

Portfolio

SEO
(Lees verder)
Loading.

My Delicious Cakes
(Lees verder)
Loading.

Nachtclubs in Berlijn
(Lees verder)
Loading.

Burnout
(Lees verder)
Loading.

Agile SCRUM: Het leiderschap van de toekomst
(Lees verder)
Loading.

Psychologie
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Lotte direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Lotte, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0684136368
Social Media

Stuur een bericht