Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Lisette

Lisette Stam

Creatief marketing strateeg | Gepassioneerd schrijfster

Locatie: Gouda
|
Actief sinds: 30-11-2017
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 118 keer
|
KvK-nummer: 61986119 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tribus Media & Consultancy

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Lisette Stam en de trotse eigenaar van Tribus Media & Consultancy. Mijn bedrijf is ontstaan uit de wens meer te gaan doen waar ik blij van word en ik word zakelijk gezien van 2 dingen heel blij:
1. Creëren
2. Het beste uit mensen en bedrijven halen
Als je die twee dingen combineert, ontstaat er wat ik doe: door creatieve oplossingen en ideeën ondernemers laten groeien tot nieuwe hoogtes. Ik doe dus niet alleen waar ik blij van word, ik doe ook nog eens waar ik goed in ben!

Mijn grootste liefde hierin is schrijven in alle vormen en maten. In welke fase je ook bent met jouw bedrijf of project: ik help je graag verder. Mijn teksten kenmerken zich door een groot ziel gehalte. Als ik schrijf, komt dat vanuit mijn eigen ziel en dat merk je. Mijn teksten raken de kern, kunnen ontroeren, informatie overdragen en bewust maken. Niet alleen kan ik niet anders schrijven dan vol ziel en zaligheid: naar mijn mening is het ook een must voor een goede tekst. Als je niet de ziel van de ondernemer, het bedrijf of project niet kunt overbrengen op je publiek kan het ook moeilijker zijn doel behalen. Een juiste toon en verwoording van hetgeen je wilt overbrengen, bepaalt of de woorden aankomen bij jouw beoogd publiek. Ik help je hier graag bij!

Portfolio

voorlopige-cover.jpg

Boeken

Momenteel werk ik aan twee boeken: 1. Happy & Healthy @ Home: een kookboek vol verhalen en informatie (release begin 2018) 2. Parel van de Pijn: over de weg naar zelfliefde ondanks alle donkere stukken van het leven (release 2e kwartaal 2018)
sharp-1844964_1920.jpg

Televisie programma's

Aan de volgende programma's heb ik als redacteur en producer gewerkt. Werkzaamheden waren onder andere het schrijven en redigeren van draaiboeken, persberichten, websiteteksten, presentatieteksten, voice-over teksten & social media. Tevens het op papier uitwerken van het format en het verzorgen van stukken voor interne communicatie. 1. Doe Maar Duurzaam (RTL7 en RTLZ) 2. Samen Sterk (SBS6) 3. Bouwen aan de Toekomst (SBS6) 4. Mij Een Zorg (RTL4) 5. Grenzeloos Wonen (RTL4) 6. Medicaltravel (RTL4)
fountain-pens-1393979_1920.jpg

Branding strategie:

Voor de volgende bedrijven werk(te) ik aan hun branding & marketing strategie: 1. Guru Gian (yoga teacher) 2. LightWorks (manifestatiecoach) 3. Verlicht Werken (transformatie programma) 4. 010 Works (business developers) 5. Titan Television (televisie producent) 6. Vision4media (televisie producent)
stack-of-books-1001655_1920.jpg

Diverse content producties

Hieronder overige projecten waar ik aan werk of heb gewerkt: - Brochures (Verlicht Werken, WinWinCompany, Vision4media) - Blogs en artikelen (Perla Cuore, Nieuwetijdskind Magazine) - Website beheer (Guru Gian, LightWorks, Verlicht Werken, Titan Television en de producties, Vision4media en producties) - Videoproducties (bedrijfsfilms, trailers, documentaires, korte stille film, muziek video) - Social media beheer en content (Naast de bedrijven waar ik de branding voor doe of heb gedaan ook: Bite! Lunchroom, Happy & Healthy @ Home boek en platform, LichtPuntjes Festival, televisieprogramma's waaraan ik werkte)

Vraag Lisette direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden