Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lianne

Lianne
Over Lianne

Specialist in tekstcorrectie en tekstredactie, bijzonder nauwkeurig en gedreven, voor het uitwerken en nakijken van al uw teksten.

Een zorgvuldig geschreven tekst met een prettige stijl en foutloze spelling is van groot belang. Een goede tekst zegt immers het nodige over degene die erachter zit. Die eerste indruk is goud waard! De praktijk leert echter dat mensen vaak over hun eigen fouten heen lezen, hoe precies ze ook proberen te zijn. De spellingcorrectie van Word lijkt handig, maar houdt geen rekening met de context waarin een woord is gebruikt. Hierdoor is het nooit een garantie voor een foutloze tekst, en de stijl wordt er al helemaal niet door gecontroleerd. Natuurlijk wilt u qua taal en stijl professioneel en betrouwbaar voor de dag komen, met een sterke en duidelijke boodschap. Die zekerheid krijgt u als u met mij in zee gaat. Ik let bij het corrigeren op veel dingen tegelijk: spelling,...

 

Vraag Lianne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: