Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lianne

Lianne Sleutjes
Over Lianne

Specialist in tekstcorrectie en tekstredactie. Bijzonder nauwkeurig, betrouwbaar en heel bedreven in het nakijken en verbeteren van Nederlandse teksten.

Een zorgvuldig geschreven tekst met een prettig leesbare stijl en een foutloze spelling is van groot belang. Elke tekst zegt immers het nodige over degene die erachter zit. Die eerste indruk is goud waard! De praktijk leert echter dat mensen heel vaak over hun eigen fouten heen lezen, hoe precies ze ook proberen te zijn. De spellingcorrectie van Word lijkt dan handig, maar die houdt geen rekening met de context waarin een woord is gebruikt. Hierdoor is die functie van Word nooit een garantie voor een foutloze tekst, en de stijl van de tekst wordt er al helemaal niet door gecontroleerd. U wilt met uw tekst natuurlijk professioneel voor de dag komen, zodat u een sterke en duidelijke boodschap overbrengt op de lezer. Die zekerheid krijgt u als u met...

 

Vraag Lianne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Lianne Sleutjes Taalreparatie en
06-31192099
KvK-nummer: 75720892