Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Lianne

Lianne Sleutjes
Over Lianne

Specialist in tekstcorrectie en tekstredactie. Ik ga ontzettend nauwkeurig te werk en ben heel bedreven in het nakijken en verbeteren van Nederlandse teksten. Ik denk met je mee en ik pas mijn taalgebruik zo goed mogelijk aan jouw schrijfstijl aan, zodat het wel jóuw tekst blijft. Voor een deadline zet ik alles opzij en gemaakte afspraken kom ik altijd na. 

Een zorgvuldig geschreven tekst met een goed leesbare stijl en een foutloze spelling is van groot belang. Elke tekst zegt immers het nodige over degene die erachter zit. De praktijk leert echter dat mensen heel vaak over hun eigen fouten heen lezen, hoe precies ze ook proberen te zijn. De spellingcorrectie van Word lijkt daarbij handig, maar die houdt geen rekening met de context waarin een woord is gebruikt. Hierdoor biedt dat hulpmiddel geen garantie voor een foutloze tekst, en de stijl van de tekst wordt er ook...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Onderzoeksverslagen
Loading.

Onderzoeksverslagen
Loading.

 

Vraag Lianne direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht