Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Woorden over Leven

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Van een bewogen leven
Als kind van Nederlands-Indische ouders leerde ik al vroeg dat ieder mens een boek vol verhalen met zich meedraagt en met verhalen geraakt kan worden.

Naar bewogen organisaties
Ik begon vol goede moed aan een opleiding Communicatie en kwam in bewogen organisaties terecht: Zowel onderzoeksinstituut NYFER en de stichtingen de Vrolijkheid en Inspiratie Inc schudden regelmatig als luizen in de pels van de gevestigde orde hun werkveld op. Ik schreef op alle gebieden van het zakelijke redactievak: een nieuwsbrief vullen, onderzoeksrapporten redigeren voor een breed publiek, persberichten schrijven, website bijhouden, advertentieteksten en meer.

Naar een bewogen vak
Toch miste ik op zeker moment een persoonlijke toets in het zakelijke schrijven en begon naast genoemde banen voor mijzelf als biografe, schrijfcoach, redacteur, schrijfdocent en uitgever. Ik kreeg een veelheid aan klanten te begeleiden: vluchtelingen uit een diverse culturen (van Suriname, tot Midden-Oosten en Nederlands-Indiƫ), mensen met een levensbedreigende of chronische ziekte, ondernemers, mensen met een bewogen oorlogsverleden, mensen met verstoorde familierelaties en nog veel meer. Mensen die om even uiteenlopende redenen hun verhaal wilden schrijven: om lotgenoten een hart onder de riem te steken, om hun (klein)kinderen te vertellen over hun familiegeschiedenis, om klanten te vertellen over de ontstaansgeschiedenis van een familiebedrijf, etc.

En een bewogen werkwijze
Ik leerde rap om op een integere, warme manier om te gaan met persoonlijke, gevoelige verhalen, zowel vanuit het oogpunt van de auteurs als vanuit het oogpunt van de lezers. Dat ik zelf een bewogen leven achter de rug heb, helpt mij hierbij enorm. Zakelijke teksten schrijf ik nog steeds, maar zo mogelijk met een persoonlijke insteek, want dat is steeds mijn kracht en de manier om mensen met mijn teksten te raken.

Portfolio

biografie_Antie_Regeer_omslag.JPG

biografie_John_La_Gordt_Dillie_omslag.jpg

Vraag Katja direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden