Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Katja

Katja UrbanOver Katja

Van een bewogen leven
Als kind van Nederlands-Indische ouders leerde ik al vroeg dat ieder mens een boek vol verhalen met zich meedraagt en met verhalen geraakt kan worden.

Naar bewogen organisaties
Ik begon vol goede moed aan een opleiding Communicatie en kwam in bewogen organisaties terecht: Zowel onderzoeksinstituut NYFER en de stichtingen de Vrolijkheid en Inspiratie Inc schudden regelmatig als luizen in de pels van de gevestigde orde hun werkveld op. Ik schreef op alle gebieden van het zakelijke redactievak: een nieuwsbrief vullen, onderzoeksrapporten redigeren voor een breed publiek, persberichten schrijven, website bijhouden, advertentieteksten en meer.

Naar een bewogen vak
Toch miste ik op zeker moment een persoonlijke toets in het zakelijke schrijven en begon naast genoemde banen voor mijzelf als biografe, schrijfcoach, redacteur, schrijfdocent en uitgever. Ik kreeg een veelheid aan klanten te begeleiden: vluchtelingen uit een diverse culturen (van...

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

 

Vraag Katja direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Katja, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0610124503
Bedrijfsnaam
Woorden over Leven
Social Media

Stuur een bericht