Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Karin

Karin

Allround filmmaker en tekstschrijver

|
Locatie: Spijkenisse
|
Actief sinds: 07-05-2015
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 3209 keer
|
KvK-nummer: 57087725 informatie

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Alex Etienne Henk-Jan Dirk Marielle Priscilla Sander Maria Jacobine Tobias Jasper Irene Simone Mathias Rene

Profiel

Fijn dat u mijn profiel leest. Ik ben redacteur/verslaggever en camerajournalist. Elke film moet een pareltje worden, dat is mijn motto! Ik werk voornamelijk zelfstandig wat inhoudt dat ik zelf regisseer, interviews afneem, monteer en alles controleer van pre-produktie tot eindmontage.
Ik ben breed inzetbaar voor bedrijfsfilms, reclame, nieuws, sport en cultuur. Ook een trouwfilm is voor mij een uitdaging!

Graag help ik u met het opstellen van een tekst of het redigeren ervan zodat de tekst geen taal- of spelfouten meer bevat.

Referenties

Datum:
20-06-2017
Van:
Ellie Westrienen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Karin en de kwaliteit van de aftermovie.
Datum:
29-10-2015
Van:
nico heijnen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
28-10-2015
Van:
Catherine De Bruine
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
03-06-2015
Van:
Trijntje Aydin
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Karin deed gewoon wat van haar gevraagd werd en begreep ook gelijk wat ik bedoelde, prima dus!

Uitgevoerde opdrachten

Film Maken van een Hondenevenement (Est)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een camera man/vrouw die zaterdag 20 mei as. op een hondenevenement in Est wil filmen.    Tevens zouden wij graag willen dat hiervan een aftermovie gemaakt wordt.    Wie kan ons hiermee helpen?
Est 24-04-2017
Opname Transcriberen (34 Minuten)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die 34 minuten opname kan transcriberen. Een deel kan als  "leest handleiding" aangemerkt mag worden.    Graag zo snel mogelijk en thuiswerken is mogelijk.    Wie kan mij helpen? Ik hoor graag van u.
27-10-2015
Hulp bij Tekst voor Website (Kleinschalig Administratiekanto...
Beste freelancers,    Ik vind de tekst op mijn website niet goed meer en wil wat anders, maar weet niet goed hoe ik dit formuleren moet. Ik wil een schrijver die ernaar kijkt en weet hoe je jezelf neerzet door middel van een interview met mij.    Het gaat om 1 of 2 pagina's die aangepast moeten worden maar ook ideeën over…
Leimuiden 05-11-2015
Vijf Interviews Laten Uitwerken
Beste freelancers,    Ik wil graag 5 interviews uit laten werken. Het gaat om ongeveer 45 minuten per interview.    Er is een budget van maximaal 200 euro en thuiswerken is mogelijk. Graag zou ik van u weten wat dit ongeveer gaat kosten.    Bent u diegene die ik zoek? Dan hoor ik graag van u.
Huijbergen 12-11-2015
Teksten voor Webshop Schrijven (Affiniteit met Mode)
Beste freelancers,    Onze webshop is nu enkele weken live en ik ben opzoek naar een goede copywriter die de 'Over Ons' tekst kan herschrijven en de productteksten (gaat om een zestal kleine teksten van maximaal 200 woorden). Enige affiniteit met mode is gewenst.    Er is een budget van maximaal 200 euro en thuiswerken is…
Amsterdam 15-10-2015
Hulp bij het Schrijven van Persbericht (Haarverzorging)
Hallo freelancers,    Ik zou graag een persbericht willen over een haarverzorgingsproduct wat ik zelf heb ontwikkeld. Ik heb een eigen website waar meer informatie is terug te vinden. Deze kan ik je bij interesse toesturen. Ik richt me op alle gezondheid/beauty/healthy magazines en gezond/welzijn bijlage in kranten. Wie wil…
Amsterdam 01-12-2015
Transcriberen van Vijftien Interviews (15 min per Interview)
Beste freelancers,    Voor een afstudeerscriptie ben ik op zoek naar iemand die 15 interviewopnames (+/- 15 min per opnamen) wil transcripten in Word.    Interview bestaat uit 2 personen, de interviewer en respondent. Interviews zijn half gestructureerd en de vragen zijn digitaal aanwezig. De interviews zijn opgenomen, zodat een…
Gouda 17-06-2015
Transcriberen van Tien Interviews (50-90 min)
Beste freelancers,    Voor mijn afstudeeropdracht zoek ik iemand die mijn interviews wil uitwerken. De opnames variëren tussen de 50 en 90 minuten en het bedragen in totaal 10 interviews.    De prijzen die ik hiervoor wil betalen schommelen tussen de 17 voor de kortste en de 25 euro voor de langste interviews.   …
Capelle aan den IJssel 18-05-2015
Transcriberen van Zes Interviews (30 min, Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer voor het transcriberen van 6 interviews, van elk ongeveer 30 minuten.    Thuiswerken is mogelijk en ik zou graag een prijsindicatie van u willen weten. Verdere informatie kan ik u in een bericht toesturen.    Bent u geïnteresseerd, dan hoor ik graag van u.
Amsterdam 17-05-2015

Vraag Karin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden