Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

StoryNell

Profiel

Bent u op zoek naar iemand die uw boodschap kan omzetten naar een creatief verhaal? Laat mij u helpen! Onder de naam StoryNell help ik uw on- en offline communicatie zo op te stellen dat uw product, dienst of bedrijf een positieve indruk achterlaat bij uw doelgroep. Ik heb jarenlange ervaring bij een grote multinational in klant- en conversiegericht schrijven voor zowel on- als offline marketingkanalen, het maken en uitvoeren van contentplanningen, professionele vertalingen, social media beheer en eventorganisatie. In mijn vrije tijd leer ik graag talen en ook op professioneel gebied, krijg ik energie van het opleveren van sterke teksten en tot in de puntjes geregelde evenementen die bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Ik werk nauwkeurig en met passie aan mijn opdrachten en ben pas tevreden wanneer u dat bent.

Denkt u dat ik iets voor u kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan help ik u graag!

Voor meer informatie over mijn ervaring en referenties verwijs ik u ook graag naar mijn LinkedIn profiel.

Referenties

Datum:
15-03-2018
Van:
Nancy Rizkalla
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Snelle levering van duidelijke, prettig geschreven teksten, geheel volgens de opdracht! Inhoudelijk nog een kleine aanpassing gestuurd. Deze werd snel en helemaal correct overgenomen.
Datum:
28-02-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Opdracht perfect uitgevoerd Top!!

Uitgevoerde opdrachten

Inleidende Tekst voor Nieuwe Website Oorbellen
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar meerdere tekstschrijvers voor een aantal inleidende teksten op onze website.    Wij hebben een collectie oorbellen online staan, die de klant naar wens kan aanpassen op metaalsoort (platina, goud of zilver) en de edelsteenkeuze. Deze is met onze configurator naar wens aan te passen. Hierdoor…
Rhoon 6 mrt
Schrijven van 4 Korte Teksten
Beste freelancers,    Ik wil graag 4 kleine teksten geschreven hebben voor mijn vrouw, 2 zonen en schoondochter als cadeau voor hoe ik ze waardeer. daarin wil ik beschreven hebben waarom ik zo trots op ze ben en van ze hou.    Ik heb een budget van € 50,00    Ik hoor het graag.
Druten 28 feb

Vraag Jessica direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden