Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ilona

Ilona Haas

TaalTalent met bijzondere stijl en analyserend vermogen

Locatie: Blaricum
|
Actief sinds: 23-11-2016
|
Uurtarief: € 43
|
Profiel bekeken: 383 keer

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Ilona Haas Tekst en Taal

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met een doctoraal in Latijn en klassiek Grieks op zak heb ik een bijzonder gevoel voor de Nederlandse taal. Mijn eigen creatieve uitingen met taal zijn uniek in stijl en opbouw en daarmee opvallend. Niet alleen mijn naam, maar ook mijn bloemige stijl zijn wel vergeleken met die van Hella Haasse.

Als ghostwriter kan ik uw biografie, blog of hersenspinsels op boeiende wijze en met elan de wereld inzenden. Naast schrijven, is luisteren naar uw verhaal en wensen mijn kracht. Dankzij mijn Master in NLP kan ik u helpen uw kernwaarden te vinden en deze om te zetten naar uw eigen verhaal. Mijn specialisaties liggen bij kinderboeken, spiritualiteit en (familie)geschiedenis. Stuurt u dus gerust een vraag om uw illustraties van mooie verhaaltjes te voorzien, uw spirituele ervaringen om te zetten in lectuur voor de groeiende markt of om uw levensverhaal te laten bewaren in een mooi boek voor uw kinderen. Denkt u aan iets anders, bedenk dan dat deze specialisaties juist tot een uniek en passend eindresultaat leiden voor andere projecten.

Uw boodschap of teksten zet ik in een handomdraai naar goed leesbaar en grammaticaal kloppend Nederlands. Mijn grote ervaring in het redigeren van scripties en manuscripten, herschrijven van (management)rapportages en overige (web)teksten wordt gecombineerd met de mogelijkheid tot een snelle inhoudelijke analyse dankzij de academica in mij. Zo bevat mijn geredigeerd materiaal geen inconsequenties meer, maar een logische opbouw in een prettig leesbare stijl!

Portfolio

Blog Dadererfgoed

Erfgoed is geschiedenis om te bewaren, maar wat als die geschiedenis niet zo prijzenswaardig is om te vertellen?

Jeugdverhaal Bonusmoeder

Een nieuwe vrouw in het leven van papa is even wennen. Hoe gaan Bas en Britta hiermee om?

promotie webtekst Malta

De Maltese Archipel, wat heb je daar nu te zoeken?

Uitgevoerde opdrachten

Ghostwriter Managementboek over Leiderschap en Coaching
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor een managementboek over leiderschap, coaching en psychologie van ongeveer 200 pagina's.    Het boek gaat over een leiderschapsmodel dat de meer zachte kant van leiderschap beschrijft. Het is een methode waarmee ik al jaren werk, en waarvan het nu tijd is dat het…
Weesp 6 jul

Vraag Ilona direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden