Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

de Digitale Herrieschopper

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

De Digitale Herrieschopper trekt (de aandacht van) potentiële klanten voor zijn opdrachtgevers. Dat doe ik door teksten te schrijven met een goed verhaal. Uw verhaal!

Ik denk vanuit uw klant, stel vragen vanuit zijn perspectief en zet dat in heldere woorden op papier. Uw belangrijkste boodschap plaats ik bovenaan in de tekst. Ik gebruik de kracht van communicatie en creëer gericht digitale tamtam die uw klant triggert en nieuwsgierig maakt naar meer.

Referenties

Datum:
19-02-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
20-12-2017
Van:
Koen Fraijman
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Henk-Jan schreef o.a. een leuk artikel over mijn kunstproject!

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijver voor Vacature Teksten
Beste freelancers,    Voor een nieuw concept ben ik op zoek naar 2 accountmanagers/salesmanagers. Om deze te kunnen werven wil ik een opvallende tekst hebben vwb de context van werkzaamheden en het bedrijf waar ze in komen te werken.    Kan jij een opvallende tekst schrijven? Dan kom ik graag met je in contact.
Wolfheze 15 mrt
Publiciteit Genereren voor Kunstwerk
Beste freelancers,    Op 10 december aanstaande wordt mijn kunstwerk in Utrecht Leidsche Rijn geopend. Dit kunstwerk bestaat uit 25 beelden van hazen waar kinderen haasje over mee kunnen spelen. Naast dat er dus met dit kunstwerk gespeeld mag worden, wakkert het ook nog eens een culturele interesse aan bij kinderen.    Graag…
Utrecht 11-12-2017
Mailing Campagne Opzetten voor Banensite
Beste freelancers,    De opdracht betreft het opstellen van een mailing campagne in het Engels, om onze website te introduceren bij werkgevers. Het is een banensite voor het Caribisch gebied.    De mailing campagne is tweeledig, het schrijven van de tekst en het opstellen en versturen van de introductie nieuwsbrief via een marketing…
Rotterdam 13-10-2017

Vraag Henk-Jan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden