Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SoMe Noise

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik redigeer en corrigeer al uw teksten. Van websites tot een zelfgeschreven boek. Of misschien heeft u een scriptie voor school die gecorrigeerd dient te worden. Geen probleem, een foutloze tekst is de pilaar van een goed verhaal.
Voor het optimaliseren (SEO) van uw websites bent u bij mij ook aan het juiste adres. Ook voor het beheren van uw social media draai ik mijn hand niet om.

Portfolio

Valkenswaard Lokaal

Ik houd voor deze lokale politieke partijhun social media (Facebook en Twitter) bij. Met hen heb ik een vast bedrag per maand afgesproken, daarvoor post ik onbeperkt. Kijk voor voorbeeld op www.facebook.com/Valkenswaardlokaal

De Bries

Voor De Bries beheer ik de social media (3x Facebook) www.facebook.com/DeBries.eu. Ook maak ik voor hen een maandelijkse nieuwsbrief.

Redigeren manuscript 'Terug naar Beter'?

Cynthia van Schendel heeft een zelfhulp boek geschreven voor mensen met kanker, 'Terug naar Beter'. Voor haar heb ik het manuscript geredigeerd en waar nodig gecorrigeerd.

Meer voor Mama's bloggen

Voor Meer voor Mama's schrijf ik maandelijks een blog over mijn persoonlijke ervaringen als moeder. https://meervoormamas.nl/zwanger-van-een-meisje-maar-ik-ben-een-jongensmoeder/

Corrigeren verslagen Buitenhof

Buitenhof verzorgt reizen voor mensen met een beperking. Na iedere reis wordt er door een van de begeleiders een reisverslag geschreven. Voordat deze verstuurd worden naar de deelnemers corrigeer ik eerst de taal- en spelfouten van het verslag.

Vraag Helen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden