Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met een universitaire opleiding sociaal-economische geschiedenis - en uitstapjes naar economie, politieke theorieën en hun geschiedenis, sociologie, Nederlands, ICT - en ruim 20 jaar ervaring als (eind)redacteur en in het schrijven van journalistieke teksten, draai ik voor de gemiddelde redactieklus mijn hand niet om. Ruime expertise heb ik met name met uitgaven gericht op het mkb en mkb-adviseurs (op gebied van finance, personeel, fiscaliteit), maar gedurende mijn loopbaan heb ik ook de nodige ervaring opgedaan op andere terreinen (uitgaven gericht op logistiek, techniek, ict, gezondheidszorg). Ik ben dus op veel terreinen inzetbaar.

De huidige tijd vraagt om redacteuren/tekstschrijvers die in staat zijn multimediaal te werken. In dienstbetrekking bij uitgeverijen en als freelancer heb ik een ruime ervaring opgebouwd met zowel 'traditionele' papieren uitgaven (brochures, magazines, nieuwsbrieven, boeken) als digitale uitgaven (onlines, e-mailnieuwsbrieven). In het bijzonder beschik ik over een ruime ervaring met e-mailnieuwsbrieven (o.a. met behulp van tripolis, mailchimp, laposta).

Referenties

Datum:
13-08-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Hans heeft mij erg goed geholpen bij het coderen van mijn resultaten, ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Datum:
31-05-2018
Van:
Henri van Broekhoven
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het resultaat was perfect. Enorm tevreden over de communicatie en de kwaliteit. Hans is een zeer prettig persoon om mee te werken. Echt een aanrader!

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Coderen en Labelen 4 Interviews
Beste freelancers,    Ik heb 4 interviews getranscribeerd voor mijn afstudeerscriptie. Ik ben opzoek naar iemand die deze interviews voor mij kan coderen en labelen op korte termijn.    Ik zoek een ervaren iemand. Ik wil het coderen en labelen graag uitbesteden vanwege tijdgebrek.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Amsterdam 9 aug
Coderen vijf interviews (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een professional die voor mij vijf interviews kan coderen. De interviews zijn getranscribeerd en hoeven enkel gecodeerd te worden.    Ik heb een voorbeeld zodat diegene weet wat van hem/haar verwacht wordt. (richtlijnen)    Bij interesse hoor ik graag van u en wat de kosten zijn. …
Bennekom 28 mei

Vraag Hans direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden