Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Hans

Hans de RuijterOver Hans

Met een universitaire opleiding sociaal-economische geschiedenis - en uitstapjes naar economie, politieke theorieën en hun geschiedenis, sociologie, Nederlands, ICT - en ruim 20 jaar ervaring als (eind)redacteur en in het schrijven van journalistieke teksten, draai ik voor de gemiddelde redactieklus mijn hand niet om. Ruime expertise heb ik met name met uitgaven gericht op het mkb en mkb-adviseurs (op gebied van finance, personeel, fiscaliteit), maar gedurende mijn loopbaan heb ik ook de nodige ervaring opgedaan op andere terreinen (uitgaven gericht op logistiek, techniek, ict, gezondheidszorg). Ik ben dus op veel terreinen inzetbaar.

De huidige tijd vraagt om redacteuren/tekstschrijvers die in staat zijn multimediaal te werken. In dienstbetrekking bij uitgeverijen en als freelancer heb ik een ruime ervaring opgebouwd met zowel 'traditionele' papieren uitgaven (brochures, magazines, nieuwsbrieven, boeken) als digitale uitgaven (onlines, e-mailnieuwsbrieven). In het bijzonder beschik ik over een ruime ervaring met e-mailnieuwsbrieven (o.a. met behulp van tripolis,...

 

Vraag Hans direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Hans, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
(2 van 2)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0634503218
KvK-nummer
Social Media

Stuur een bericht