Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Jesse Chantal danny Erlend Maria Priscilla Jessica Pauline Ilona Jacques Jose Rosalyn Daan Ron Albert

Profiel

Ik ben Giselle, freelance tekstschrijfster met een liefde voor taal, gevoel voor de juiste woorden en een scherp oor voor de behoeften van uw organisatie of de wensen rondom uw opdracht.
Creatief schrijven voor zakelijke of persoonlijke doeleinden zijn mijn specialisatie. Ik heb ervaring als ghostwriter voor levensverhalen en schrijf al vijftien jaar met succes subsidieaanvragen en projectvoorstellen voor de sociaal-culturele sector. Het is voor mij een inspirerende uitdaging de juiste vertaalslag in woord, beeld en toon te vinden om uw profiel en boodschap over te brengen aan klant en lezer.

Ik heb een heldere, concrete en open schrijfstijl, die ik aanpas al naar gelang de beoogde werking van de tekst.
Ik vind het belangrijk  de inhoud te verwoorden in een onderscheidende en eigen stijl die u past. Het boeit me een tekst te leveren die de lezer meteen nieuwsgierig maakt en betrekt in uw verhaal.

Ik heb een academische achtergrond, een analytische en creatieve geest en ben
breed geïnteresseerd. Ik kan zowel over complexe materie als over concrete
onderwerpen toegankelijke en goed lopende teksten schrijven. Door mijn achtergrond in het theater en als dramatherapeut kan ik me goed inleven in mensen en toeschrijven naar het taalveld van verschillende doelgroepen. Desgewenst verwerk ik SEO vriendelijke woorden organisch in mijn teksten.

Ik werk nauwkeurig, efficiënt en betrokken met uw opdracht en ben open en flexibel in een samenwerking. Ik kom graag vrijblijvend in contact om te kijken of uw opdracht bij mij in goede handen is.

Portfolio

samenvattingdagboek.doc

seovriendelijkevoorbeeldtekstengiselle.doc

SEOVoorbeeldteksten

Eerlijkzijnghostwriter.docx

FragmentRomanGhostwriter1

Voor een klant herschreef ik haar dagboek tot een fictieve roman over een vrouw wier leven op zijn kop staat als haar man plotseling een dubbelleven blijkt te hebben. Hierdoor komt een tragische gebeurtenis uit haar verleden in volle hevigheid terug. Ik heb haar verhaal geschreven als een proces waarin zij zichzelf krachtig terugvindt, na een diepe inzinking.
Ik-haalde-de-was-uit-de-wasmachineghostwriter.docx

FragmentRomanGhostwriter2

Een tweede fragment uit de roman over een vrouw die zichzelf terugvindt na diep verlies
voorbeeld-subsidieaanvraag-projectvoorstel.docx

Voorbeeld subsidieaanvraag projectvoorstel

Twee fragmenten uit een projectvoorstel en subsidieaanvraag voor een sociaal theaterproject

Referenties

Datum:
28-07-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Giselle heeft mijn verhaal met veel inleving en vertrouwen beschreven. Ik heb graag met haar samengewerkt omdat ze niet alleen mijn opdracht naar voldoening heeft uitgewerkt maar mij ook heeft geholpen door een moeilijke periode in mijn leven.
Van:
Ricardo Macnack
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De opdracht heeft Giselle heel deskundig en naar tevredenheid uitgevoerd. Vooral het inleven in de materie heb ik als prettig en zeer professioneel ervaren. Een dergelijke opdracht zou ik zo weer aan haar toevertrouwen , en haar ook bij vrienden of kennissen aanbevelen.

Uitgevoerde opdrachten

Praktijkonderzoek op School (Woordenschatverwerving Duits)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij helpt met ons praktijkonderzoek. Het onderwerp is Duitse woordenschatverwerving bij havo vier leerlingen.    Het plan heb ik al maar het moet nog worden goedgekeurd. Daarna zou ik het onderzoek kunnen uitvoeren en het echte verslag kunnen schrijven. Ik ben nu met verlof en…
Culemborg 10 sep
Ghostwriter voor Levensverhaal Gezocht
Beste Professionals,    Ik wil graag iemand die mijn levensverhaal tot mijn 50e kan beschrijven. Wel iemand met veel empathie en psychologische ervaring om mijn gevoelens en ervaringen zo goed mogelijk op papier te zetten.  Het moet leiden tot een boodschap voor mensen die kampen met het altijd willen pleasen en dan ook nog kiezen voor…
19-08-2013
Redacteur Gezocht voor Redigeren Dagboek
Beste freelancer,    Ik ben op zoek naar een redacteur die mijn boek op taalfouten wil corrigeren en het boek wil indelen in diverse hoofdstukken. Het betreft een dagboek in verhaalvorm, van ongeveer 20.000 woorden.    Graag lees ik in je reactie terug wat je ervaring is hierin en wat je prijs per woord of totaalprijs is.  …
08-03-2013

Vraag Giselle direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden