Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Hoi! Mijn naam is Gemma en ik ben een communicatieprofessional met een voorliefde voor eten en reizen! Ik heb een passie voor schrijven en ik ben gek op nieuwe uitdagingen, unieke concepten, spannende verhalen en alles wat mij blij maakt.

Ben jij op zoek naar iemand om jouw boodschap met impact te schrijven? Om ervoor te zorgen dat jouw verhalen,e-mails, campagnes of blogs in de aandacht springen? Breng jouw klanten en lezers met content dichter bij je organisatie met content. Ik kan je helpen met copywriting, copy editing, blogs, interviews en nog veel meer.

Ik vertaal van Nederlands naar Engels en andersom. En omdat ik tweetalig ben opgevoegd kun je ervan opaan dat ik jouw tekst in context en met de juiste boodschap vormgeef.

Portfolio

Rabobank.png

Rabobank Marketing & Communicatie Professional

Opdrachtgever: Rabobank
Opdracht: In deze rol heb ik mogen meewerken aan een grote campagne genaamd de Rabo Woonweken, e-mailcampagnes, de herlancering van de Rabo Beleggen pagina's en trainingmodules voor het Marketingteam.
TEDxAmsterdamWomen.html

TEDxAmsterdamWomen Communicatieteam

Opdrachtgever: TEDxAmsterdamWomen
Opdracht: In deze rol fungeerde ik als copywriter, vertaler, blogger, interviewer en verzorgde ik social media posts voor Facebook, Twitter en Instagram.

TEDxWomen richt zich op alle manieren waarop vrouwen in de wereld kunnen bijdragen aan veranderen en het vormen van de toekomst. Ik werkte mee aan 4 edities van het TEDxAmsterdamWomen evenement (2014-2018).
Hub-naar-buiten-_-Bever-_-Bever.html

Copywriter Bever

Opdrachtgever: Bever
Opdracht: Voor de nieuwe content hub (Hub naar Buiten), publiceert Bever blogs en artikelen over outdoor lifestyle, outdoor activiteiten en reizen. De 'tone of voice' is jong, levendig en met een duidelijke call to action.
Female-Cancer-Foundation-----A-world-free-of-cervical-cancer.html

Female Cancer Foundation

Opdrachtgever: Female Cancer Foundation
Opdract: Vertalen van de campagnepagina en website van de Female Cancer Foundation ten behoeve van het informeren, rekruteren en aantreken van donateurs, organisaties en media om de boodschap van de Foundation over te brengen.

Uitgevoerde opdrachten

Webtekstschrijver Gezocht voor Marketeer Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die duidelijke, uitnodigende en professionele website teksten kan schrijven. Het betreft een site van een freelance marketeer die hierin haar diensten aanbiedt. Doelgroep is MKB.    Het gaat om de volgende onderwerpen op de site:  - Wat we bieden en in welke 3 stappen? …
Arnhem 19 mrt

Vraag Gemma direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden