Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Frank

Frank Thooft
Over Frank

Creatieve tekstschrijver, ervaren bedrijfsjournalist, scherpe hoofd- en eindredacteur en gepokte en gemazelde bladmanager.

Momenteel ben ik parttime hoofd- en eindredacteur van BG magazine, het grootste online magazine over HRM. Ook ben ik parttime eindredacteur en bladmanager van De Actuaris, het vakblad van het Koninklijk Actuarieel Genootschap, vijf maal per jaar.

Hetzelfde doe ik in het Engels voor The European Actuary, drie maal per jaar. Daarnaast schrijf ik regelmatig voor Goo Media complete magazines voor bedrijven. Nieuwsblad Transport is een volgende opdrachtgever die me regelmatig vraagt voor reportages.

Voorheen schreef ik 14 jaar lang als de Arnhemse redacteur de businessbijlage De Ondernemer van dagblad de Gelderlander. Ik schreef ook voor de provincie Gelderland en The Economic Board. Ook schreef ik de kwartaalnieuwsbrieven van Octrooi en Merken Bureau AOMB.
Op mijn website is onder https://pluspen.nl/werk/ werk van mij te vinden.

...

 

Portfolio

Eigen website met downloads
Loading.

 

Vraag Frank direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Pluspen teksten
0646428806
KvK-nummer: 0901101
Van Hasseltstraat 20
6821AM Arnhem