Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Frank

Frank ThooftOver Frank

Creatieve tekstschrijver, kundige bedrijfsjournalist en ervaren bladmanager met meer dan 20 jaar ervaring in b2b. Sterk in compacte webteksten en prikkelende persberichten, maar ook in diepgaande en persoonlijke interviews en als ghostwriter in blogs voor ondernemers. Ben 14 jaar lang de Arnhemse redacteur van de businessbijlage De Ondernemer van dagblad de Gelderlander geweest. Initiatiefnemer en aanjager van een online medium voor ondernemersnieuws: PersPodium.

Daarnaast bedrijfsjournalist voor onder andere de provincie Gelderland en The Economic Board. Magazines, drieluiken, verslagen van bijeenkomsten, etc. Maar ook voor de kwartaalnieuwsbrieven van Octrooi en Merken Bureau AOMB: interviews met octrooihouders: de uitvinders. Ook al bijna 15 jaar de bladmanager van het financiele vakblad De Actuaris van het Koninklijk Actuarieel Genootschap in Utrecht. En van de Europese, Engelstalige, variant ervan.

Marketing
Ik werk sinds enige tijd samen met marketeer Alet Roesink in ons nieuwe bedrijf 2MillionMinds. Alet heeft na haar...

 

Portfolio

Eigen website met downloads
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Frank direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: