Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Frank

Frank ThooftOver Frank

Creatieve tekstschrijver, kundige bedrijfsjournalist en ervaren bladmanager met meer dan 20 jaar ervaring in b2b. Sterk in compacte webteksten en prikkelende persberichten, maar ook in diepgaande en persoonlijke interviews en als ghostwriter in blogs en boeken voor ondernemers en ondernemende mensen. Ik ben gefascineerd door de drive van anderen.

Zakelijke ervaring: ik ben 14 jaar lang de Arnhemse redacteur van de businessbijlage De Ondernemer van dagblad de Gelderlander geweest. 
Daarnaast schreef ik als bedrijfsjournalist voor onder andere de provincie Gelderland en The Economic Board. Ik schreef magazines, drieluiken, verslagen van bijeenkomsten, etc. Maar ook de kwartaalnieuwsbrieven van Octrooi en Merken Bureau AOMB: ik hield daarvoor diepgaande interviews met octrooihouders: de uitvinders. Ik ben ook al bijna 15 jaar de bladmanager van het financiele vakblad De Actuaris van het Koninklijk Actuarieel Genootschap in Utrecht. En van de Europese, Engelstalige, variant ervan.

Marketing
Ik werk...

 

Portfolio

Eigen website met downloads
Loading.

 

Vraag Frank direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Pluspen teksten
0646428806
KvK-nummer: 0901101
Van Hasseltstraat 20
6821AM Arnhem