Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ezri Daniel

Ezri Daniel
Over Ezri Daniel

Welkom beste bezoeker bij ArtKids Foundation / ArtKids International, mijn naam is Ezri Daniel en ik ben de ICT Manager van ArtKids Foundation / ArtKids International

Wilt u Sociaal Verantwoord ondernemen? Overweeg dan om een samenwerking met ArtKids voor een gerichte en efficiente oplossing voor uw ICT en Multimedia projecten.

Middels ArtKids Foundation / ArtKids International werken wij voor de bescherming van de Onschuld van het Kind in de breedste zin van het woord. Voor onze ontwikkelingsprojecten in West-Africa verzamelen wij met eigen werk en vermogen de nodige financiering via FreeLance/Projectmatige ICT & Multimedia opdrachten.

Via ArtKidsIgboTech leveren wij ICT oplossingen waaronder ICT-kennisoverdracht en infrastructurele managementsystemen, webshops, websites en webapplicaties.

ArtKids_Multimedia produceert documentaires, films, videoclips, advertenties en cartoons en beheert naast de productie, publiciteit, promotie en marketing van al uw audiovisuele materialen.

 

Portfolio

BiafranUnity.tv
Loading.

 

Vraag Ezri Daniel direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Stichting ArtKids Foundation
0628586335
KvK-nummer: 55762441
Hoogstraat 48b
4141BC Leerdam