Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Eveline

Eveline Both

Locatie: Giessenburg
|
Actief sinds: 11-02-2017
|
Uurtarief: € 20
|
Profiel bekeken: 299 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Gerda Jesse Marcel Jose Monica Alice K Lara Ilona Suzanne Albert Aad Raymond Petra Anne danny

Profiel

Heeft u moeite om de juiste woorden te vinden? Vind u het moeilijk om een idee tot een goed verhaal te brengen? Dan help ik u graag om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Ik redigeer, corrigeer, herschrijf artikelen, romans, en wil ook schrijven onder een andere naam (Ghostwriter)

Ik ben nu zo een vier jaar auteur. Ik heb zelf nu twee romans uitgebracht waarvan het derde en laatste deel van de trilogie hopelijk dit jaar verschijnt. De laatste twee jaar schrijf ik voor diverse bedrijven artikelen en blogs. Ook ben ik werkzaam als corrector en vind ik het leuk om boeken/tekst te herschrijven en te redigeren of zelf te schrijven.
Zo heb ik diverse artikelen, web teksten, krantenartikelen en persberichten geschreven maar ook gecorrigeerd, geredigeert of herschreven.

Op dit moment ( februari 2017 ) leg ik de laatste hand aan een roman van zo een 50.000 woorden die geredigeerd, gecorrigeerd en deels herschreven moest worden.

Nu ga ik een stap verder en ga ik van mijn hobby en passie mijn werk maken en ontpop ik mijzelf tot freelancer zodat er meer mensen gebruik kunnen maken van mijn diensten.

Portfolio

9200000072563883.jpg

Liefde & Verlangen!

Dit is een prachtige roman over een jonge journaliste die erachter komt dat haar man vreemd gaat en zelf in een rollercoaster aan gevoelens terecht komt als ze de jonge multimiljonair Christopher Stone mag interviewen. Een meeslepend verhaal die ik heb mogen corrigeren, redigeren en herschrijven. Het was een eer om dit te mogen doen!
9200000079366050.jpg

Het Vergeten Rattennest

Voor oorlogsschrijver Samson Spin deze roman 'Het vergeten rattennest' mogen corrigeren en redigeren. Het vergeten rattennest Samenvatting Dit verhaal begint als de oorlog al enige tijd bezig is. Het speelt in de Roze buurt van Amsterdam. Op een mooie dag worden twee soldaten doodgeschoten door onbekende sluipschutter. Die werden afgeleid door met slakjes gooiende kinderen. De schutter kruipt aan de overzijde van de straat moeizaam naar achteren uit het zicht. Hij is vreselijk ziek heeft bloedvergiftiging maar wil niet zomaar opgeven. Zijn vriendin Maria klopt aan bij de dokterspost waar zich dan later een drama afspeelt.
9200000083745365.jpg

Een Kogel, Een Schot, Verschroeide Aarde

Ook deze roman van oorlogsschrijver Samson Spin is gecorrigeerd en geredigeert en was het een eer dit verhaal te mogen doen. In dit verhaal volgen we Peter vermanen, een latere verzetsheld. Hij ligt plat op zijn buik en kijkt door de grassprieten heen hoe lange collones het bezette land overspoelen. De letters Krupp ziet hij op vrijwel alles wat ''wapen'' heet. De haat tegen de bezetting maakt zich meester van hem en hij besluit dat hij in het verzet moet gaan om zich te weren tegen de vijand. Hij zal alles op alles zetten om de vijand te wreken voor het afnemen van zijn geliefde en ongeboren kindje.

Uitgevoerde opdrachten

Ghostwriter/Editor Gezocht (Roman)
Beste freelancers,    Voor een romantische f(r)ictie ben ik opzoek naar een ghostwriter cq editor.    Het is een persoonlijk narratief dat ik wil gebruiken om mijn persoonlijk verhaal te vertellen. Aanvullende informatie kan ik u toesturen.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Amsterdam 22-02-2017

Vraag Eveline direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden