Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Eric

Eric Wendel
Over Eric

Welkom,

Graag help ik je met communicatie in de breedste zin van het woord. Ik kan alle teksten schrijven, voor elk doel, in welke vorm dan ook. Van teksten en interviews voor boeken en gidsen tot nieuwsbrieven, blogs, webteksten en persberichten. Daarnaast kun je bij mij terecht voor professioneel advies over communicatiebeleid, mediabeleid, communicatiestrategie en public relations.

Ik kan desgewenst het hele traject verzorgen, van het bedenken van de ideeën tot de daadwerkelijke uitvoering. Ik help je op een betrouwbare, gedegen, persoonlijke en no-nonsense manier met je communicatie en teksten.

Zelf ben ik zo'n twintig jaar werkzaam geweest in de journalistiek en de mediawereld. Ik heb over talloze onderwerpen geschreven, waaronder de financiële wereld, het bedrijfsleven, internet, toerisme, kunst, cultuur en literatuur en de stad Amsterdam. Ook ben ik enkele jaren Koninklijk Huis-verslaggever geweest.

Ik heb zelf de stap...

 

Portfolio

Joods Cultureel Kwartier
(Lees verder)
Loading.

Rijksmuseum van Oudheden
(Lees verder)
Loading.

Gemeente Amsterdam
(Lees verder)
Loading.

Gemeente Amstelveen
(Lees verder)
Loading.

Stichting CPNB
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Eric direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Xozo Communicatie
0622474403
KvK-nummer: 63469669
Marco Polostraat 279-3
1056 DN Amsterdam