Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Eric

Eric Wendel

Schrijven van teksten en persberichten en communicatieadvies

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 23-05-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 557 keer
|
KvK-nummer: 63469669 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Xozo Communicatie

Adresgegevens

Marco Polostraat 279-3
1056 DN Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Welkom,

Graag help ik je met communicatie in de breedste zin van het woord. Ik kan alle teksten schrijven, voor elk doel, in welke vorm dan ook. Van teksten en interviews voor boeken en gidsen tot nieuwsbrieven, blogs, webteksten en persberichten. Daarnaast kun je bij mij terecht voor professioneel advies over communicatiebeleid, mediabeleid, communicatiestrategie en public relations.

Ik kan desgewenst het hele traject verzorgen, van het bedenken van de ideeën tot de daadwerkelijke uitvoering. Ik help je op een betrouwbare, gedegen, persoonlijke en no-nonsense manier met je communicatie en teksten.

Zelf ben ik zo'n twintig jaar werkzaam geweest in de journalistiek en de mediawereld. Ik heb over talloze onderwerpen geschreven, waaronder de financiële wereld, het bedrijfsleven, internet, toerisme, kunst, cultuur en literatuur en de stad Amsterdam. Ook ben ik enkele jaren Koninklijk Huis-verslaggever geweest.

Ik heb zelf de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik merkte dat bij verschillende bedrijven en organisaties behoefte bestaat aan professionele expertise op het gebied van communicatie, media en het schrijven van teksten. Vooral bedrijven en organisaties die nog weinig ervaring en kennis hebben op dit gebied, willen niet meteen een duur en groot pr-bureau inhuren. Zij kunnen bij mij terecht om hen op weg te helpen het brede communicatieveld te ontginnen.

Portfolio

JCK Magazine cover.jpg

Joods Cultureel Kwartier

Redactionele werkzaamheden en schrijven van persberichten voor de afdeling marketing en communicatie van het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam, voor onder meer het Joods Historisch Museum en het Nationaal Holocaust Museum. Eindredactie en tekstredactie van JCK Magazine.
rijksmuseum-oudheden.jpg

Rijksmuseum van Oudheden

Redactionele werkzaamheden en schrijven van persberichten en fact sheets voor de afdeling marketing en communicatie van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Onder meer voor de tentoonstelling ‘Koninginnen van de Nijl’ van 18 november 2016 tot en met 17 april 2017.
gemeente-amsterdam.jpg

Gemeente Amsterdam

Voor de gemeente Amsterdam hebben we een serie interviews gehouden ten behoeve van de nieuwe ‘Aanpak eenzaamheid’ in de stad. De interviews zijn in februari 2017 verschenen in de Snapshot Aanpak eenzaamheid Amsterdam, het eerste resultaat van een verkenning van de problematiek. Bekijk hier de Snapshot Aanpak eenzaamheid Amsterdam
gemeente-amstelveen.jpg

Gemeente Amstelveen

Grote campagne van de gemeente Amstelveen in de zomer van 2016 omtrent de bekendmaking van voorzieningen voor ouderen. Interviews met senioren voor magazine en teksten schrijven voor website, folder en advertentie. Redactie en teksten van speciale Ouderenkrant die in december 2016 is verspreid.
cpnb.png

Stichting CPNB

Interim persvoorlichter en communicatieadviseur bij de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) in Amsterdam, onder meer ten behoeve van 2016 Jaar van het Boek, de Verkiezing van het Belangrijkste Boek van Nederland en de campagne Nederland Leest in november 2016.

Vraag Eric direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden