Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Schrijven is sinds een jonge leeftijd al een passie. Van het verzinnen van verhaaltjes als kind zijnde tot het schrijven van gedichten op verzoek. Later kwamen hier ook de verzoeken tot vertalingen bij en zo ben ik inmiddels al bijna 4 jaar verder en vertaal ik nog steeds bijna dagelijks teksten. Ik geniet ervan.

Ondanks de jaren dat ik me al bezighoud met het schrijven en vertalen van teksten heb ik pas sinds kort de term 'freelancer' aangenomen. Maar laat u zich daardoor niet afschrikken :).

Ik houd van wat ik doe en omdat ik houd van wat ik doe, geef ik mijn alles.

Referenties

Datum:
17-08-2018
Van:
Sky Mungroop
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We hebben een goeie aan Dayenne gehad. Ze heeft een website overzichtelijk voor ons vertaald van Nederlands naar Engels. Ze levert kwaliteit werk af, is snel en voor een betaalbare prijs! Echt een aanrader!
Datum:
23-02-2017
Van:
Agnieszka Lukaszuk
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Dayenne heeft mijn opdracht professioneel en naar mijn wensen uitgevoerd, voor een zeer goede prijs. Ik ben tevreden met onze samenwerking en zou haar zeker aanraden! :)

Uitgevoerde opdrachten

Website Vertaler/Vertaalster Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler/vertaalster Nederlands naar Engels!    Details:  Vertaling van een webshop in schoonheidsproducten.  Opdracht: teksten uit de Nederlandse website halen en de vertaling overzichtelijk aanleveren zodat onze website developer de vertaling makkelijk op de Engelse site…
Den Haag 16 aug
Vertalen Website van Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    Mijn website moet vertaald worden en daarvoor heb ik de tekst in word gezet. Het gaat hier niet om ingewikkelde termen.     De totale tekst is 1906 woorden (als Word goed telt), en kan ik je bij interesse toesturen.    Wie kan mij helpen?   
Almere 30-10-2017
Motivatiebrief Schrijver Gezocht (Schoonmaak)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een pakkende, goede en absoluut niet standaard motivatiebrief kan schrijven.    Ik ben eenpersonsbedrijf in de schoonmaak branche en ben op zoek naar nieuwe werkplekken. Ik heb iemand nodig die door middel van een motivatiebrief het bedrijf goed kan "verkopen".   …
Gouda 21-02-2017
Engelstalige Video's vertalen naar Nederlandstalig Document
Beste freelancers,    Vier, online Engelstalige video's, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Action, duur: 49:36  Energy, duur: 24:17  Houden-van, duur: 14:45  EN*THEOS + Conclusion, duur: 18:17    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk 10-01-2017

Vraag Dayenne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden