Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wil David Inge Sylvia ekolien Geert Wolter Chantal Monique Dennis Mirna Wim Monica Leigh Dirk L Marcel Berbe

Profiel

Schrijven is sinds een jonge leeftijd al een passie. Van het verzinnen van verhaaltjes als kind zijnde tot het schrijven van gedichten op verzoek. Later kwamen hier ook de verzoeken tot vertalingen bij en zo ben ik inmiddels al bijna 4 jaar verder en vertaal ik nog steeds bijna dagelijks teksten. Ik geniet ervan.

Ondanks de jaren dat ik me al bezighoud met het schrijven en vertalen van teksten heb ik pas sinds kort de term 'freelancer' aangenomen. Maar laat u zich daardoor niet afschrikken :).

Ik houd van wat ik doe en omdat ik houd van wat ik doe, geef ik mijn alles.

Referenties

Datum:
23-02-2017
Van:
Agnieszka Lukaszuk
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Dayenne heeft mijn opdracht professioneel en naar mijn wensen uitgevoerd, voor een zeer goede prijs. Ik ben tevreden met onze samenwerking en zou haar zeker aanraden! :)

Uitgevoerde opdrachten

Vertalen Website van Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    Mijn website moet vertaald worden en daarvoor heb ik de tekst in word gezet. Het gaat hier niet om ingewikkelde termen.     De totale tekst is 1906 woorden (als Word goed telt), en kan ik je bij interesse toesturen.    Wie kan mij helpen?   
Almere 30 okt
Motivatiebrief Schrijver Gezocht (Schoonmaak)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een pakkende, goede en absoluut niet standaard motivatiebrief kan schrijven.    Ik ben eenpersonsbedrijf in de schoonmaak branche en ben op zoek naar nieuwe werkplekken. Ik heb iemand nodig die door middel van een motivatiebrief het bedrijf goed kan "verkopen".   …
Gouda 21 feb
Engelstalige Video's vertalen naar Nederlandstalig Document
Beste freelancers,    Vier, online Engelstalige video's, moeten vertaald worden naar een Nederlandstalig tekstdocument.    Onderwerp: persoonlijke ontwikkeling    Action, duur: 49:36  Energy, duur: 24:17  Houden-van, duur: 14:45  EN*THEOS + Conclusion, duur: 18:17    Wie kan mij hierbij helpen?
Rijswijk 10 jan

Vraag Dayenne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden