Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Petra Mirna Dirk Eva Lotte Wesley Bastiaan Desirée Monique SE Jesse Teresa Pieter Martell Annemarie

Profiel

Mijn passie is schrijven, wetenschap (met name biologie en gezondheid) en begrijpelijk uitleggen. Het liefst zoek ik een combinatie van die drie: persberichten schrijven voor universiteit en ziekenhuis, lesmateriaal schrijven voor voortgezet onderwijs, mbo en hbo, eindredactiewerk voor (educatieve) uitgevers en bijles geven.

Mijn kenmerken: inhoudelijk hoge kwaliteit, snelle levering en open en eerlijke communicatie.

Uitgevoerde opdrachten

Geschiedenis van een School Laten Schrijven
Beste freelancers,    Onze school (in Amsterdam) bestaat 100 jaar. Ik zoek een tekstschrijver die twee of drie oud-directeuren telefonisch bevraagt over de geschiedenis van de school en daar een artikel over schrijft van 1 à 2 A4-tjes. Dat artikel komt in het jubileumboek dat gemaakt wordt door leerlingen en ouders. Deadline is 10…
27-03-2013
Auteur Wetenschappelijk Vademecum
Ik zoek een auteur om een wetenschappelijk boek te herschrijven en wiskunde theorie samen te vatten. Het gaat in zijn geheel om wiskunde fyisca en chemie op niveau van middelbaar onderwijs en in samengevatte vorm. Het boek is reeds in vorm maar moet dus goed herwerkt worden plus een extra deel wiskunde dient toegevoegd te worden.    …
20-12-2013
SPOED Uittypen Interview
Beste Freelancers,    Ik heb een interview wat nu, vanochtend, uitgetypt moet worden. Door omstandigheden ga ik het zelf niet redden. Het is een goed opgenomen geluidsbestand dat mag uitgetypt worden in Word.  Ik zou het graag voor 12:00 ontvangen, zonder spelfouten.    Alvast bedankt!
Wormerveer 23-12-2013

Vraag Christine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden