Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bouke

Bouke van den Berg
Over Bouke

Actieve, activerende copy. Geschreven voor de lezer, maar tegelijkertijd SEO-geoptimaliseerd. Dát is het snijvlak waarop ik copy creëer. Met ruim vijf jaar aan bureau-ervaring voor A-merken weet ik als geen ander een boodschap in tekst te verpakken. En met mijn journalistieke achtergrond weet ik precies hoe ik jouw verhaal het beste vertel. In zowel short als long copy en voor zowel persberichten, webteksten, productteksten als blogposts.

Omdat ik altijd benieuwd was of mijn copy optimaal presteerde, heb ik mij sinds begin 2018 verder gespecialiseerd in SEO. Hiervoor kan ik de volgende taken uitvoeren: concurrentieanalyse, zoekwoordenanalyse, zoekwoordenonderzoek, backlinkanalyse, pagina-analyse, domein-analyse, content-optimalisatie, data monitoring via Data Studio. Door resultaten te monitoren kunt u precies zien welke pagina's op uw domein het beste presteren en krijgt u extra inzicht in wie uw bezoekers zijn.

Door deze combinatie van activiteiten kan ik u van begin- tot eindfase helpen de...

 

Portfolio

Succesvolle blogpost over goedkope smartphones
(Lees verder)
Loading.

SEO-advies website
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Bouke direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
0651966439
KvK-nummer: 57864942