Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Esther Ilona Sophy Rik Simone Max Maria Gerda Roel Justin Sharai Eva Timo Hans Suzanne

Profiel

Zeer ervaren tekstschrijver, redacteur en ghostwriter.

Zoekt u een tekstschrijver die rekening houdt met uw eigen stijl? We kunnen samen oog hebben voor de doelgroep. Tegenwoordig willen mensen steeds sneller weten wat er staat. Soms is het goed om ook aandacht te geven aan de vormgeving, of aan illustraties zodat de tekst niet alleen inhoudelijk de moeite waard is, maar ook plezierig om te bekijken. Ik werk samen met vormgevers en illustratoren, en ik verzorg ook de druk als dat zo uitkomt.  

Ik was redacteur bij Uitgeverij Bosch en Keuning.  
Schreef zelf  boeken over patchwork, over boomhutten en verlichting, en, recent, een geestig boekje voor een jong mediabedrijf. 
Werkte 5 jaar voor een advocaat-hoogleraar. Schreef voor het advocatenkantoor een succesvol boekje (Het Feelgood Legal Cookbook, zelfs de minister vond het leuk).
Sindsdien verbeter ik teksten en maak ik boeken, speeches en brochures in opdracht. 
In heb afgelopen heb heb ik meegewerkt aan een zelfhulpboek, een proefschrift over een fiscaal onderwerp en een boek over een hondenras.
De meest recente opdrachten: een geïllustreerd boekje voor een jong mediabedrijf, en een taalkundige bijdrage aan de Panama papers.


 

Portfolio

cv_nederlands_zonder_mail_etc.doc

Referenties

Datum:
20-11-2014
Van:
Ammy van Bedaf
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ankie heeft mijn boek, waarvan ik dacht dat die al af was, na haar uitleg erover en mijn verzoek daartoe, volledig herschreven. Ze heeft de structuur en opbouw omgegooid, wat een enorme en noodzakelijke verbetering inhield. Inhoudelijk heeft ze de stijl verbeterd en de omvang teruggebracht tot de kern. Ze was betrokken. Ze was ruimschoots voor de deadline klaar. Ze gaf me op een prettige manier goede tips over allerlei aspecten aangaande mijn boek. Onze communicatie verliep makkelijk en laagdrempelig. Mijn boek ligt nu bij een uitgever. Ik ben uitermate tevreden over haar werk en ik prijs mezelf dat ik Ankie had geselecteerd.
Datum:
14-06-2013
Van:
Eddy de Heij
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ankie is op en top een professional. Na 1 intake gesprek , wist ze precies waar wij met het boekje naar toe wilde. Gelijk in de roos m.b.t. tone of voice. Ze denkt ook mee en heeft de juiste mensen bij elkaar gebracht. Wij denken hier al aan deel 2 van het boekje. Ontzettend bedankt Ankie! 10+ E.
Van:
Marijke .
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Bijzonder prettig samengewerkt. Op het laatste moment beschikbaar , keurig op tijd en zelfstandig te werk gegaan. De uitgewerkte notulen van de avondvergadering al de volgende middag in huis. Bedankt en tot de volgende vergadering!
Van:
Mokdad Belkassem
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijver Gevraagd (Affiniteit met Meubelstoffen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die affiniteit heeft met meubelstoffen. We hebben per stof een tekst nodig van plus minus 70 woorden.    Het moeten commerciële uitnodigende teksten worden, en je krijgt een hele goede briefing plus de nodige informatie. Het is spoed dus we zoeken iemand die per…
Kaatsheuvel 30-08-2017
Ondersteuning bij Schrijven Artikel Offshore Vennootschap en...
Beste zzp'ers,    Wij zoeken op korte termijn ondersteuning bij het schrijven van een artikel. Artikel wordt ong. 8 blz. Het zal gaan over de offshore vennootschap als instrument voor witwassen. Het artikel moet voor half januari worden afgerond.    Wij zoeken iemand met schrijfervaring, bij voorkeur een juridische achtergrond.…
Almere 05-01-2015
Eindredacteur voor Psychologisch Zelfhulpboek
Beste freelancers,    Voor een psychologisch zelfhulpboek over het loslaten van emotionele pijn in een relatie ben ik op zoek naar een eindredacteur. Het is een boek voor mensen die terugkerende problemen in hun relatie(s) ondervinden.    Het is een boek van 23 hoofdstukken van gemiddeld 18 bladzijden (omstreeks 414 blz). Het…
Klarenbeek 29-08-2014
Tekstschrijver voor Commerciële Brochure Gezocht
Beste freelancers,    Voor mijn nieuwe onderneming (schoonmaakbedrijf) ben ik op zoek naar een professionele tekstschrijver.    In grote lijnen heb ik de tekst al. Alleen ben ik op zoek naar iemand die mijn tekst kan aanpassen zodat de lezer van mijn brief zich aangesproken voelt. De teksten moeten dus levendiger worden geschreven.…
23-04-2013
Ghostwriter voor Feelgood Boekje Gezocht
Beste freelancer,     Als ondernemer in de online industrie, ben ik op zoek naar een creatieve ghostwriter.  Het bedrijf is succesvol en groeiend. Het 'geheim' zat 'm in enkele kneepjes en etiquettes die we hanteren naar ons relaties zowel binnen als buiten het bedrijf. Het net even 'anders' doen loont! …
11-06-2013
Vertaler Tsjechisch - Nederlands Gezocht
Beste Freelancers,    Ik wil graag de inhoud van bijgaande brief (1,5 kantje) in het kort weergeven.  Het mag ook telefonisch. Hoeft geen volledige vertaling.
28-08-2012
Gezocht Notulist(e) Spoed!
Met spoed gezocht!    Notulist(e) voor een vergadering a.s donderdag avond in Eemnes.  Vergadering duurt drie uur.    Plaats een reactie voor meer informatie.(tijdstip, locatie, agenda)    Graag zie ik offerte tegemoet.    Gr. Marijke
Eemnes 08-06-2012

Vraag Ankie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden