Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Aad

Aad van de Wijngaart
Over Aad

Sommige organisaties hebben veel uit te leggen. Ze werken aan ingewikkelde innovaties, die alleen werkelijkheid zullen worden als hun doelgroepen willen meegaan in die vernieuwingen.

Voor dat soort organisaties schrijf ik. Voor sommige zelfs al tien of twintig jaar. Uit ervaring weten ze, dat ze bij mij kunnen rekenen op de tekst die ze nodig hebben: een tekst die niet alleen de complexe thema’s begrijpelijk maakt in helder Nederlands of Engels, maar ook de doelgroep weet te overtuigen. Zelfs als die doelgroep bestaat uit kritische, hoogopgeleide mensen.

De rode draad in mijn werk als tekstschrijver is geavanceerde IT. Die informatietechnologie is een specialisme, maar tegelijk ook niet: tegenwoordig heeft immers alles een digitale dimensie. Ik schrijf dus over de meest uiteenlopende onderwerpen, van overheidsbeleid tot alternatieve energie of waterbouw.

Dat is voor mij ook een van de leukste aspecten van mijn werk....

 

Portfolio

Levend lab voor een duurzame wereld
Loading.

Nationaal Plan Open Science
Loading.

Innovatieverslag SURF 2017
Loading.

Seeing the forest
Loading.

Nieuwe subsidie-eisen: alle data duurzaam beschikb
Loading.

 

Vraag Aad direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: