Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Social Media Talent Gezocht

Opdracht ID: 47883

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28-05-2021
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 31-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ons bedrijf helpt ondernemers, innovators en wetenschappers bij het realiseren van hun duurzaamheidsplannen. Wij zijn per direct op zoek naar een (online) media coördinator die kan ondersteunen op social media.

Werkzaamheden
• Wekelijks content genereren en inplannen, waarbij eenduidige stijl en communicatie gewenst is. Visueel eenduidig en verfrissend zijn de kernwoorden.
• Nieuwe ideeën aandragen en meteen laten zien.
• Optioneel: Een mediaplan maken voor de verschillende onlinekanalen.
• Optioneel: Overzicht maken van huidige mediacontacten en pr-contacten.
• Quick wins implementeren d.m.v. snelle effectieve ‘hacks’ zoals hashtags op het onderwerp, samen te werken met andere grotere namen op het onderwerp (nationaal en internationaal) en evt. social campagnes op te zetten en te draaien.
• Goede afstemming houden.
• Mee te denken en plannen te maken over de ‘next steps’ op PR gebied.

Liefst een 'klik' in de samenwerking omdat het een social Enterprise betreft. Dat wil zeggen: wij werken met mensen die misschien net een stapje extra erbij doen vanwege de mooie doelen en het persoonlijke contact dat voorop staat.
Daarom werken wij samen met partners en super gemotiveerde mensen, ondernemers die met heel het hart en ziel zich inzetten op het onderwerp. Wij adviseren en brengen verandering in actie door coaching, communicatie en te gekke theatersessies.

Interesse? Reageer direct!

Social media managers die hebben gereageerd (4)

Ingrid
Ingrid
28-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Mirte
Mirte
28-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
31-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Erik
Erik
31-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance social media opdrachten

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.

Content/e-mail marketeer copywriter designer

Geplaatst: 23 jan
Goedendag, Voor een nieuw opkomend merk ben ik opzoek naar een content/e-mail marketeer die ook designs kan maken. We zijn nog opbouwend dus we hebben beperkt budget beschikbaar. Graag in overleg. Liefst een vast bedrag per opkomend event (project) met een maximum van 500,- Met vriendelijke groet, Selena  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht