Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Mirte

Mirte van Dijk
Over Mirte

Mijn naam is Mirte van Dijk, sociale tijger en optimist. Ik beheer graag social media kanalen om de kracht ervan te versterken.
Over de jaren heb ik me gespecialiseerd in het communiceren, beheren van sociale media en het organiseren van evenementen. Als twintiger heb ik de opkomst en ontwikkeling van de nieuwe, digitale en social media van dichtbij meegemaakt.
Ik omschrijf mezelf als een hands on werker, ik neem graag initiatief en pak dingen graag aan. Ik hou van een uitdaging en hou enorm van bezig zijn. Ik heb tot mijn achttiende in het buitenland gewoond en altijd op internationale scholen gezeten waar Engels de voertaal was. Zodoende beheers ik, naast Nederlands, wat mijn eerste taal is, ook de Engelse taal vloeiend. Het leven in andere culturen (zoals de Balinese, Amerikaanse en Thaise) heeft me tot een flexibel, zelfstandig en ondernemend persoon gevormd. Ik associeer mijzelf als een sociaal...

 

Portfolio

Meer over mij
Loading.

 

Vraag Mirte direct om offerte


Stuur een bericht