Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

MirSocial

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Mirte van Dijk, sociale tijger en optimist. Ik beheer graag social media kanalen om de kracht ervan te versterken.
Over de jaren heb ik me gespecialiseerd in het communiceren, beheren van sociale media en het organiseren van evenementen. Als twintiger heb ik de opkomst en ontwikkeling van de nieuwe, digitale en social media van dichtbij meegemaakt.
Ik omschrijf mezelf als een hands on werker, ik neem graag initiatief en pak dingen graag aan. Ik hou van een uitdaging en hou enorm van bezig zijn. Ik heb tot mijn achttiende in het buitenland gewoond en altijd op internationale scholen gezeten waar Engels de voertaal was. Zodoende beheers ik, naast Nederlands, wat mijn eerste taal is, ook de Engelse taal vloeiend. Het leven in andere culturen (zoals de Balinese, Amerikaanse en Thaise) heeft me tot een flexibel, zelfstandig en ondernemend persoon gevormd. Ik associeer mijzelf als een sociaal persoon, ik ben gemakkelijk in omgang, weet mezelf goed uit te drukken en heb een groot inlevingsvermogen.
Ik beheer verschillende social media kanalen voor hele verschillende bedrijven. Mijn doel is om social media zodanig in te zetten dat het effectief en functioneel werkt en dat het doel van het bedrijf bereikt.

Portfolio

Meer over mij

Mijn naam is Mirte van Dijk, sociale tijger en optimist. Ik beheer graag social media kanalen om de kracht ervan te versterken. Over de jaren heb ik me gespecialiseerd in het communiceren, beheren van sociale media en het organiseren van evenementen. Als twintiger heb ik de opkomst en ontwikkeling van de nieuwe, digitale en social media van dichtbij meegemaakt. Ik omschrijf mezelf als een hands on werker, ik neem graag initiatief en pak dingen graag aan. Ik hou van een uitdaging en hou enorm van bezig zijn. Ik heb tot mijn achttiende in het buitenland gewoond en altijd op internationale scholen gezeten waar Engels de voertaal was. Zodoende beheers ik, naast Nederlands, wat mijn eerste taal is, ook de Engelse taal vloeiend. Het leven in andere culturen (zoals de Balinese, Amerikaanse en Thaise) heeft me tot een flexibel, zelfstandig en ondernemend persoon gevormd. Ik associeer mijzelf als een sociaal persoon, ik ben gemakkelijk in omgang, weet mezelf goed uit te drukken en heb een gro

Uitgevoerde opdrachten

Facebook Specialist voor Scheidingsbemiddelaar
Beste freelancers,    Wij zijn een online scheidingsbemiddelaar en wij zijn op zoek naar een Facebook Ads specialist die een strategische advertentie campagne kan opzetten en eventueel blogs kan schrijven voor onze doelgroep.    Het gaat om ongeveer 3 tot 5 uur per week u kunt werken vanaf uw eigen locatie.    Interesse?…
Zevenbergen 5 nov

Vraag Mirte direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden