Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. ERP/CRM Implementatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SAP CRM Consultant Gezocht

Opdracht ID: 26675

Budget: € 10 tot € 999 p.u.
Geplaatst: 14-11-2016
Reacties: 0
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14-11-2016
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een SAP CRM consultant.

Doel van functie:
De afgelopen jaren heeft onze klant een Agile transformatie doorgemaakt. De organisatie IT is van een meer RUP/Waterval georiënteerde ontwikkeling op Agile / Scrum overgegaan. Hierin hebben we als organisatie mooie stappen gezet, maar we zijn er nog niet. Voor het SAP domein zoeken we een Agile SAP CRM consultant die met ons de volgende stappen in Agile maturity kan zetten.
Als Agile SAP CRM consultant ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de CRM processen. Je focus ligt hier bij de B2C keten. Je lost samen met de klant en het development team problemen op en draagt optimale oplossingen aan.
Je bent een spin in het web en expert binnen jouw functionele gebied. Je initieert en realiseert verbetervoorstellen binnen het SAP-systeem. Je verzorgt, mede vanuit het architectuurmodel, de vertaling naar een design en bent verantwoordelijk voor de parametrisering van de applicatie. Je bent werkzaam in een scrum-team dat bestaat uit verschillende disciplines. Binnen dit team speel je in alle fases van realisatie een rol: vanaf initiatie en design tot en met het live gaan en de nazorg.

Functie eisen

Opleiding, Kennis en Werkervaring

We zijn op zoek naar iemand die in staat is om complexe zaken overzichtelijk te visualiseren. Daarnaast beschik je over uitstekende adviesvaardigheden. Je bent inventief, klantgericht en analytisch sterk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent resultaatgericht. Stressbestendigheid en een flexibele houding in werk en gedrag zijn voor deze functie van belang. Je bent iemand die in oplossingen denkt en goed op de hoogte is van actuele marktontwikkelingen op het gebied van CRM.
Om succesvol te zijn als Agile SAP CRM Consultant beschik je over:
+ Een afgerond HBO of WO diploma;
+ Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met SAP CRM;
+ Aantoonbare implementatie ervaring SAP CRM 7.0 op het gebied van: Zakenpartners/Accounts, Sales Orders, Pricing, Producten, Ibases, Interaction Center;
+ Ervaring met test (automatisering);
+ Ervaring met integratie SAP CRM – SAP ECC;
+ Ervaring met SAP ECC / SD is een pre;
+ Ervaring met integratie SAP CRM – SAP PI is een pre;
+ Aantoonbare ervaring binnen een SOA omgeving;
+ Kennis en ervaring van Scrum/Agile methodiek en Continuous Delivery is een pre;
+ Ervaring met Streamserve / SAP Document Presentment is een pre.

Gedrag, Vaardigheden/ Competenties

Om succesvol te zijn als Scrum Development Team Lid:
Ben je bereid tot het aannemen van disciplines die buiten je eigen expertise gebied liggen;
Ondersteun en help je teamgenoten;
Heb je focus op de continue verbetering van het product, het team en het proces;
Zorg je dat een backlogitem een uit te leveren functionaliteit wordt.

De kernwaarden van onze klant zijn proactief, verbindend, vakkundig en gastvrij.

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Sluitingsdatum 16-11-2016

CRM implementatie opdrachten

Mailbox/CRM integratie

Geplaatst: 28-11-2023
Beste freelancers, In ons CRM-systeem houden we bij welke afdelingen, werkgroepen en functionarissen actief zijn. We zoeken naar een manier om automatisch functionele mailboxen (bijv: [functie]@[afdeling].domein.nl) te koppelen aan een lid (bijv. functionaris) die een functie krijgt toegewezen in het CRM-systeem. We hopen hiermee een oplossing te hebben gevonden voor afdelingen om informatie over…

Crm systeem instellen

Geplaatst: 19-07-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een Teamleader CMR specialist die voor een verhuisbedrijf een CRM systeem op maat en wensen kan instellen op locatie, in Den Haag.

Webapplicatie/portaal voor orders

Geplaatst: 04-05-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar voor een webapplicatie. Bondig omschreven is het doel om een portaal te hebben waar gebruikers een formulier kunnen invullen om een order te plaatsen, en een overzicht te hebben van historische en geplaatste orders. Het formulier zal vrij uitgebreid zijn qua velden, inclusief validatie, een aantal basale berekeningen, en conditionele logica.…

CSV Bestand Implementeren naar CSV Wix

Geplaatst: 28-06-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een groot CSV bestand in een Wix CVS bestand kan overzetten. Ik hoor graag van jullie. 

Hulp bij Inrichten Zendesk Klantenservice Omgeving

Geplaatst: 28-10-2021
Beste freelancers, Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Koppeling WooCommerce met Becosoft via een API

Geplaatst: 04-05-2020
Beste freelancers, Voor een klant van ons zijn wij bezig met een B2C shop. Nu is het zelf een B2B merk en willen ze graag hun systeem Becosoft koppelen aan de WooCommerce shop die wij aan het bouwen zijn. Het voornaamste is klaar alleen een API koppeling moet nog geïmplementeerd worden. Wij zijn op zoek naar een programmeur die ons daarbij kan helpen en die al ervaring hierin heeft. De voornaamste…

Hulp bij Wix Website (in het Engels)

Geplaatst: 06-05-2020
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij mijn Wix website. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen? Onderstaand de opdracht in het Engels. Ik zie je reactie ook graag in het Engels tegemoet. I created a toys website with Wix and have set-up IDEAL payments using Stripe. My services are subscription-based but currently, my customers can only do one-time payments which requires constantly reminding…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht