Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. ERP/CRM Implementatie

Hulp bij Inrichten Zendesk Klantenservice Omgeving

Opdracht ID: 49300

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 okt
Reacties: 1
Kesteren, Gelderland
Laatst gewijzigd: 2 nov
Status: Match!
Beste freelancers,

Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving. (Suite professional)

We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
 

Freelance CRM managers die hebben gereageerd (1)

Jantine
Jantine
30-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

CRM implementatie opdrachten

Hulp bij Wix Website (in het Engels)
Geplaatst: 06-05-2020
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij mijn Wix website. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen? Onderstaand de opdracht in het Engels. Ik zie je reactie ook graag in het Engels tegemoet. I created a toys website with Wix and have set-up IDEAL payments using Stripe. My services are subscription-based but currently, my customers can only do one-time payments which requires constantly reminding…

Koppeling WooCommerce met Becosoft via een API
Geplaatst: 04-05-2020
Beste freelancers, Voor een klant van ons zijn wij bezig met een B2C shop. Nu is het zelf een B2B merk en willen ze graag hun systeem Becosoft koppelen aan de WooCommerce shop die wij aan het bouwen zijn. Het voornaamste is klaar alleen een API koppeling moet nog geïmplementeerd worden. Wij zijn op zoek naar een programmeur die ons daarbij kan helpen en die al ervaring hierin heeft. De voornaamste…

Inrichten Salesforce in Den Bosch
Geplaatst: 30-12-2019
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren administrator/gebruiker van Salesforce voor het adviseren van het gebruik van het systeem. Deze is deels ingericht maar we zoeken extra hulp voor het inrichten (structuur klanten en contactpersonen, specifieke velden, leads, opportunities) en het opzetten van enkele reports en dashboards. Het gaat dus om het configureren van het systeem op onze…

Koppeling Kvk met Zoho CRM REST API
Geplaatst: 11-09-2019
Beste freelancers, Gezocht: developer voor Koppeling Kvk met ZOHO CRM Rest API Ik zoek iemand die voor mij KvK gegevens binnen Zoho CRM kan opvragen. Door één druk op een knop de gegeven klantgegevens kan aanvullen in ZOHO CRM. Graag een reactie bij interesse.

API Perfectview CRM - Activecampaign
Geplaatst: 15-02-2019
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een specialist met aantoonbare ervaring op het gebied van het ontwikkelen van een API voor gegevensuitwisseling tussen Perfectview CRM en Activecampaign. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Freelance Salesforce Expert Gezocht
Geplaatst: 16-01-2019
Beste freelancer, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met Salesforce via ons hoofdkantoor in Veendam, Groningen. We hebben verschillende kleinere issues en projecten om aan te werken. Als bet bevalt dan zouden we graag langere tijd samenwerken. Graag een reactie bij interesse.

Toon meer