Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Overige Management & Organisatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Support Learning & Development Servicedesk

Opdracht ID: 49357

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-11-2021
Reacties: 1
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 16-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken voor de periode van ca. 9 maanden een freelancer die als interim support aan de slag gaat bij de afdeling Learning & Development (L&D Servicedesk) .

Als interim support Learning & Development (L&D) Servicedesk draag je samen met 2 enthousiaste collega’s zorg voor de administratieve en organisatorische ondersteuning op het gebied van opleidingsactiviteiten, voor zowel de Nederlandse als de buitenlandse vestigingen. 
Je draagt zorg voor de planning en administratieve afhandeling van trainingen in het LMS (learning management systeem), inclusief de evaluatie en de doorbelasting van de training fee.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en leidinggevenden als het gaat om vragen op het gebied van L&D processen, systemen en regelingen.
In de bestaande processen, systemen en regelingen signaleer je knelpunten en neem je het initiatief voor het doorvoeren van verbeteringen.
Naast de afstemming met de L&D adviseurs onderhoud je contacten met externe partijen, zoals trainingsbureaus en trainingslocaties.

Deze klus is voor een periode van 9 maanden voor 32 uur per week in Arnhem.
Kan jij ons helpen? Reageer dan met motivatie en CV via Hoofdkraan.nl

Freelance managers die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
05-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance manager opdrachten

Telefonische Planner & Acquisitie (Freelance € 45 /€ 60 p/u

Geplaatst: 21 jun
Telefonische Planner & Acquisitie (Freelance € 45 - € 60 per uur) Wat wij zoeken: We zoeken een sociaal, geduldig, doelgericht en flexibel persoon om ons team te versterken. Heb jij interesse in duurzaamheid en haal je voldoening uit het voeren van gesprekken met verschillende mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Profiel: Communicatief sterk: Je geniet van gesprekken voeren met verschillende…

67. Lecturer Business and Environmental Sustainability

Geplaatst: 30 mei
We stands for high-quality private education. We take care of: • Pre-university vocational business programmes (MBO4 / BTEC3), • Bachelor's degrees in Business, • In both full-time and part-time. The target audience This unit is part of the MBO4 / BTEC 3 program. So, the target audience are students aged 17 to 22 with a vocational practical business focus. In 1.5 year, they will…

Logistiek Opdracht

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Iemand met logisitek ervaring die een opdracht voor mij kan helpen met maken (budget te maken en het proces kent) Budget 100-150

E commerce / shopify / social adds

Geplaatst: 22-07-2023
Beste freelancers, Ik ben al een tijdje bezig met shopify stores en zoek iemand ter ondersteuning.. Ik doe het alleen maar i.v.m. mijn andere werk kan ik niet altijd al m'n aandacht erop richten. Denk aan het maken van social adds verwerken van orders etc. Lijkt het jou leuk om met mij samen dit avontuur aan te gaan ? Stuur me dan een berichtje!

Bedrijfs aanpassen criteria gemeente amsterdam

Geplaatst: 14-07-2023
Beste freelancers, Bedrijfsplan voor een vergunning aanvraag in Amsterdam. Het voorbeeld voor opbouw een inhoud is al bekend. Het moet alleen voldoen aan juiste criteria en dit staat allemaal op de website van de gemeente.

Ondernemingsplan schrijven (zorg/welzijn)

Geplaatst: 23-03-2023
Beste freelancers, Als ondernemer ben ik van plan mij nog verder te verdiepen in de branche waarin ik al 8 jaar werkzaam in ben. Namelijk het op poten krijgen van een begeleid woonvorm voor jongeren en jongvolwassenen. Deze jongeren komen uit detentie of dreigen uit het zicht van de autoriteiten te verdwijnen. Wij willen deze jongeren begeleiden en laten participeren en handvaten te bieden voor in…

PowerPoint presentaties omzetten naar nieuwe huisstijl

Geplaatst: 03-04-2023
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het omzetten van PowerPoints, die worden gebruikt voor de opleidingen en trainingen, naar onze nieuwe huisstijl. We hebben daarvoor een nieuwe tool/functionaliteit Slidebuilder in PowerPoint, waarmee het een stuk eenvoudiger is geworden. Wat moet er gebeuren? Elke bestaande presentatie moet opnieuw worden opgebouwd in PowerPoint…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht