Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstenpartner voor Project Ontwikkelaar Vastgoed

Opdracht ID: 46478

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 5
Locatie: Amersfoort, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Heb jij een passie voor schrijven en ben je super creatief met tekst? Spreek je de taal van onze sector? Manoeuvreer je eenvoudig tussen creatieve, zakelijke en technische teksten? Denk je strategisch mee, werk je secuur en maak je sowieso geen taalfouten? Dan ben jij mogelijk onze partner voor de lange termijn!

Wie zijn wij?
Als vastgoedacquisiteurs en architecten, ieder zelfstandig, starten wij gezamenlijk een nieuw bureau in de projectontwikkeling. Een compact ambitieus bedrijf die vastgoedposities acquireert, ontwerpt, (her)ontwikkelt en verkoopt én met als doel om Nederland iedere dag weer een stukje mooier te maken.

Wat ga je doen?
Als tekstschrijver schrijf je voor onze activiteiten veel verschillende soorten teksten. Primair valt te denken aan webteksten, informatie/investeringsmemorandums, secundair ook Linkedin bijdragen, persberichten, en in voorkomend geval ook andere teksten.

Als copywriter ben je ook een tekstschrijver, maar schrijf je vaker teksten die (direct of indirect) iets moeten verkopen. Denk aan reclameslogans, blogs of wervende teksten voor ons vraag en aanbod.
De meeste teksten schrijf je in het Nederlands en Engels.

Wie zoeken we
Ervaring met de sector heeft onze voorkeur. Een proeftekst voor een concrete investeringspropositie en/of een wervingsmailing maakt onderdeel uit van onze keuze. De hoeveelheid werk zal geleidelijk aan groeien naar gelang we vastgoedposities verwerven. De vergoeding voor jouw werkzaamheden bespreken we graag persoonlijk met je.

Reageren
Beschik je over een flinke portie creativiteit en weet je onze opdrachtgevers altijd weer te verrassen met jouw originaliteit, heb je ervaring en sta je open voor een unieke manier van samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (5)

Linda Mei
Linda Mei
04-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Pieter
Pieter
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rien
Rien
04-02-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Vincent
Vincent
04-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marcel
Marcel
04-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance schrijfopdrachten

Hulp gezocht bij spelling

Geplaatst: 22 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn vriendin kan helpen op spelling, grammatica controle. Ze is dyslectisch en haar vrienden groep is ook niet taaltechnisch goed onderlegd. De kosten het liefste niet te hoog. Gezien wij als vrienden de kosten op nemen gezien ze te veel schulden heeft door haar revalidatie na een ongeluk)

Burgerschap inspanningsformulier schrijven

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor Burgerschap en ik begrijp dat het niet zo goed. Daarom kan ik het zelf niet maken. Ik zoek iemand die mij wil helpen met schrijven.

Boekvertaling Turks - Nederlands

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Manuscript autobiografie vertalen van Turks naar Nederlands, 45.000 woorden. Een in Turkije geboren man heeft zijn levensverhaal in het Turks opgeschreven en wil dat graag in Nederland uitbrengen. Het manuscript mag letterlijk vertaald worden, er is geen stilistische bewerking nodig, dat zal vervolgens door een redacteur gedaan worden. Goede beheersing van zowel Turks als Nederlands…

Gostwriter voor Boek schrijven

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor mijn boek. Ben nog met de opzet bezig. Prille begin. Ik weet wel precies wat ik wil. Heb te weinig tijd en zie door de bomen soms het bos niet meer bij het schrijven. Budget in alle redelijkheid n.o.t.k. Groetjes Anton

Nikki haar Mamma

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, ik zoek iemand die mij kan helpen met het schrijven en ordenen van mijn verhaal.. ik heb ondertussen een documentaire uitgebracht die op videoland staat onder de naam NIKKI Dit is het verhaal van 4 kinderen die opgevoed zijn door een moeder met een heftig getraumiseerd verleden en het effect ervan op de kinderen. NIKKI gaat over Nikki de jongste van 4 die hierdoor een mantelzorger…

Hulp bij Scriptie Bachelor SJD

Geplaatst: 7 mrt
Hi! Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Sociaal Juridische dienstverlening. Op dit moment heb ik globaal het onderzoeksopzet al. Ik heb hier feedback op gekregen. Het enige wat er gedaan moet worden is kijken of alles erin staat aan de hand van de studiehandleiding, zinsopbouw en structuur van de tekst verder lezen of de rode draad in de tekst klopt en mee denken voor een geschikte onderzoeksvraag…

Manuscript tbv verhalenbundel

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Van 150 korte proza verhaaltjes een manuscript maken (inclusief redigeren) om op te kunnen sturen naar uitgeverijen ter beoordeling op geschiktheid voor uitgave bundel. Kosten: 350 euro max
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht