Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Zwart Wit Illustraties volgens Bijlage voor Boek

Opdracht ID: 49643

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13-12-2021
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb voor een boek dat ik aan het schrijven ben, over geurtraining van honden, 4 zwart-wit tekeningen nodig die van hoge kwaliteit zijn zodat ze er goed uitzien als ze gedrukt worden (300dpi minimaal)

De huidige tekeningen in een proefdruk van het boek zien er gewoon niet goed genoeg uit: de ene te vaag, de andere ver'pixeld'. Zoek dus liefst iemand die ervaring heeft met illustraties maken voor boeken die mij hierbij kan helpen. 3 tekeningen zijn super simpel, de 4e is wat gecompliceerder - ik heb ze bijgesloten.
Het boek is af en ik wil het heel erg graag nu echt gaan laten drukken, dus ik stel snelheid op prijs!
Alles kan uiteraard online, alhoewel het wellicht handig is om de proefdruk te zien om het probleem helemaal te begrijpen.

Kan jij me helpen? Stuur dan je reactie met beschikbaarheid toe

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (9)

Wil
Wil
13-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Tilleke
Tilleke
13-12-2021
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
Olga
Olga
13-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Harmen
Harmen
13-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Pepijn
Pepijn
13-12-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.8
Richard
Richard
13-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Kim
Kim
13-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Charlotte
Charlotte
13-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Joost
Joost
13-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

10 jpg bestanden editten

Geplaatst: 24 mei
Voor 10 jpg bestanden voor funda de stoeptegels, paneelwanden, muren en vloer egaal maken qua kleur. Alg-kleur verwijderen. 75 euro, zsm klaar. Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Ja Illustraties moeten op meerdere locaties gemaakt worden.: Nee

Praatplaat pitch sollicitatie

Geplaatst: 28 mei
Een getekende praatplaat maken voor een pitch. Een tekening die iets verteld over mij, werkervaring enz. Budget 100 euro.

Illustrator gezocht voor kinderboek

Geplaatst: 16 mei
Hallo allemaal! Op dit moment ben ik op zoek naar een illustrator voor een kinderboek over rouw en verlies- dit boek heb ik geschreven omdat de vader van mijn 6 jarig zoontje terminaal is. Het gaat over een gezin (papa mama, 2 kids) en papa heeft te horen gekregen dat hij kanker heeft. In het boek wordt het proces uitgelegd en “de reis” van papa vastgelegd. Het boek is voor kinderen, mag…

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Website illustraties

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Momenteel zijn wij bezig de website vorm te geven van ons nieuwe bedrijf. Als onderdeel van die website willen we graag een aantal illustraties laten maken; bijv twee poppetjes die ons representeren, iconen van onze "values", een samenvattende visual van de services die we bieden etc. Stijl: simpel, trendy, uniek, maar wel realistisch. Inhoud van de richting van de illustraties…

Illustratie met een medisch-futuristisch tintje

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die een gave (bij voorkeur digitale) illustratie kan maken welke gebruikt gaat worden, in eerste instantie, in een flyer. Mag een beetje een futuristisch karakter hebben. De flyer is een aankondiging van een medisch congres in Belgrado met als thema 'Energy'. Graag zouden we de volgende elementen terug willen zien in de illustratie:…

Gebarentaal kaartjes

Geplaatst: 23 apr
Beste, Ik ben op zoek naar iemand die gebarentaal kaartjes zou kunnen maken in een korte periode. gebarenkaartjes waar de schoolgebaren op staan zoals, Stil, fluisteren, meer, minder, evenveel, rekenen. op een leuke en interessante manier. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht