Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Zakelijke Bestuursfoto's op Locatie (Nijmegen)

Opdracht ID: 50695

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14-04-2022
Reacties: 5
Locatie: Ooijpolder Nijmegen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 16-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Opdracht: (Zakelijke) bestuursfoto’s, zowel één groepsfoto als drie afzonderlijke individuele portretten op een outdoor locatie.
Locatie: Ooijpolder, Nijmegen

We zien graag een reactie tegemoet.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (5)

Anahi
Anahi
14-04-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Ian
Ian
14-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
14-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Christine
Christine
14-04-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Alain
Alain
16-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf voor een bus

Geplaatst: 27 mei
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een fotograaf die foto's kan maken van een bus, in Amsterdam Centrum rond Centraal Station/Damrak. Zal ongeveer 30/45 min duren, de foto's zijn voor advertenties en marketing.  

Fotograaf gezocht voor bruiloft in Nijmegen

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatieve fotograaf die ongeveer 4 uur wil fotograferen op onze bruiloft op 07-09-2023 van 11.00 tot 15.00 in Nijmegen.  Dit zal bestaan uit het vastleggen van de ceremonie en lunch + borrel achteraf. Ons budget ligt rond de 250 euro. Wij willen de foto's graag digitaal en bewerkt ontvangen.   

Fotograaf gezocht voor een ceremonie

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, 26 juni a.s. hebben wij onze Geregistreerd Partnerschap ceremonie in het stadhuis van Hoofddorp. Wij willen deze korte ceremonie(alleen tekenen/zonder toespraak), maar toch speciale gelegenheid laten vastleggen van ons als koppel. Wij hoeven geen uitbreide reportage, maar een paar mooie foto’s. Graag horen we wie interesse heeft!

Fotograaf gezocht huwelijksfoto's

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die een paar foto's kan schieten op ons huwelijk in de kerk. Budget is zo minimaal mogelijk, we zijn echt op zoek naar een enthousiaste hobbyist / amateur-fotograaf / fotograaf in opleiding die ervaring in het wild wil opdoen. Uiteraard willen we je niet beledigen met een belachelijk laag bod, maar ga uit van een korte opdracht, waar je niet rijk van…

Fotograaf gezocht voor een feest

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Voor een Fabulous Foute Party samen 50 in Weistaar Maarsbergen op 24 juni zijn wij opzoek naar een hobby fotograaf die foto's wil maken op feest. Verwachting 2 uurtjes...Maar wil je meefeesten dan blijf je langer...

Foto's van vastgoedobjecten in en rondom Amsterdam

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die voor ons nette foto's kan maken van verschillende (circa 10-15) vastgoedobjecten in en rondom Amsterdam. De foto's zullen worden gebruikt op onze nieuwe site. Het gaat met name om foto's van de buitenkant, bij enkele objecten zal echter ook een plaatje moeten worden geschoten van de binnenzijde. Vereisten: - Aantoonbare ervaring in het fotograferen…

Fotograaf voor Gala 2024

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn dispuut in Amsterdam zal in november 2024 een groot gala houden. De locatie in n.t.b. Op dit moment zijn wij een begroting aan het opstellen en zoeken wij een fotograaf voor een maatschappelijke prijs. Heb jij nou een goed aanbod? Reageer dan op deze advertentie!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht