Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

WP Website Developer en Begeleider voor Meerdere Websites

Opdracht ID: 49285

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Rijswijk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 01-11-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij starten binnenkort met een nieuw bedrijf in de energie branche waarvoor wij een nieuwe website willen lanceren. Hiervoor zijn we op zoek naar een website developer die ons kan helpen met de technische installatie en inrichting. Daarnaast willen we dat deze freelance developer onze (Junior) medewerkers begeleiden bij het inrichten van de website zodat wij dit vervolgens zelf kunnen invullen en afronden.

Voor deze website leveren wij zelf het design en de content incl. afbeeldingen aan. De website kan gemaakt worden in Wordpress, op termijn willen we ook een koppeling laten realiseren met onze mobiele webapp.

Zodra deze website is gerealiseerd hebben wij meerdere websites nodig met verschillende doeleinde zoals voor onze foundation. We zoeken dus iemand waarmee we een lange termijn samenwerking mee kunnen aangaan en die naast developer ook goed is in uitleggen en begeleiden van jonge medewerkers. De samenwerking kan deels vanuit huis en zal deels bij ons op locatie (Rijswijk Z-H) plaatsvinden

Heb je interesse, dan zien wij je reactie graag tegemoet. Het tarief is in overleg, het budget is gebaseerd op de 1e website met begeleiding (excl. de koppeling).

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Adem
Adem
27-10-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
27-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
27-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
27-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jos
Jos
27-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Roel
Roel
27-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marek
Marek
27-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Minaxi
Minaxi
27-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Danny
Danny
27-10-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Webbouwer met Ervaring in Teksten Schrijven

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan maken. Ik heb zelf al een begin gemaakt maar weet niet precies hoe het programma werkt dus ik heb wat hulp nodig. Ik denk dat het ongeveer 5 uur in beslag zal nemen en kan ook wat dingen zelf doen. Foto's, thema en teksten heb ik al. Hij moet alleen wat beter en mooier gemaakt worden. Interesse? Reageer direct!

WordPress SEO en Strategie

Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die het onderhoud voor een lopende WordPress site kan overnemen en ook t/m eind volgend jaar 3 nieuwe WordPress sites/shops voor ons kan installeren en ook bijhouden. Op de eerste site/shop loopt tevens ook een SEO project wat overgenomen en voortgezet moet worden door iemand die daar goed verstand van heeft. Daarnaast hebben wij wat vragen over strategie…

Senior WordPress Ontwikkelaar met CSS Skills

Geplaatst: 1 dec
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress developer met CSS skills die mijn site kan repareren en lay-out technisch kan aanpassen. Er zijn wat bugs waardoor ik het systeem nog steeds niet kan gebruiken. Over ons Wij zijn er voor de mensen die vastlopen in het dagelijks leven. De survival die wij organiseren in Scandinavië gaat over teruggaan naar de roots en je leven en gedachten helemaal opnieuw…

Website van Dansstudio Updaten

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze WordPress website kan updaten van PHP 7.4 naar een 8.0 of 8.1. voor 12 december. Ik hoor graag van jullie.

Website Ontwikkelen voor Uitzendbureau

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij willen een uitzendbureau website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. De volgende pagina's zullen op website komen: 1) Vacatures: hier komen al onze beschikbare vacatures. Het idee is dat flexwerkers direct kunnen solliciteren op…

WordPress Website weer Fatsoeneren

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die helemaal thuis is in WordPress (Divibuilder), die mij kan helpen met het weer goed grafisch neerzetten/tonen van een zeer eenvoudige website.  Ik hoor graag van jullie.

Kleine WordPress Vraag met Spoed

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Mijn WordPress is met Traveller gebouwd. Nu loop ik vast met het goedkeuren van de accommodatiehouders die zich hebben aangemeld. Wie kan mij met spoed helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht