Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

WordPress Webdeveloper voor Websiteoptimalisatie

Opdracht ID: 53362

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 14 jul
Reacties: 4
Locatie: Remotely, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15 jul
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in Gezondheidssector. We streven ernaar om onze online aanwezigheid te verbeteren en onze website te optimaliseren voor maximale prestaties en gebruikerservaring. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde WordPress Webdeveloper om ons team te versterken.

Functieomschrijving:
Als WordPress Webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van onze website op verschillende gebieden. Je werkt nauw samen met ons marketing- en ontwikkelingsteam om ervoor te zorgen dat onze website voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van design, functionaliteit, snelheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Implementeren van een responsief ontwerp om ervoor te zorgen dat onze website perfect wordt weergegeven op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.
- Optimaliseren van de laadtijd van de website door caching, compressie van afbeeldingen, het minimaliseren van bestanden en het optimaliseren van de code.
- Uitvoeren van zoekmachineoptimalisatie (SEO) technieken om onze website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.
- Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website door intuïtieve navigatie, duidelijke call-to-actions, geoptimaliseerde formulieren en een overzichtelijke lay-out te implementeren.
- Versterken van de beveiliging van de website door het implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen, zoals het updaten van - WordPress en plugins, het gebruik van sterke wachtwoorden en het instellen van gebruikersrollen.
- Opzetten van een gestroomlijnd contentbeheersysteem (CMS) op basis van WordPress, zodat het gemakkelijk wordt om nieuwe inhoud toe te voegen, bewerken en beheren.
- Integreren van sociale media-platforms om de inhoud van de website gemakkelijk te delen op platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.
- Implementeren van e-commercefunctionaliteit voor onze online winkel, inclusief winkelwagentje, betalingsgateways, voorraadbeheer en productbeheer.
- Integreren van analytische tools zoals Google Analytics om waardevolle inzichten te krijgen in het gedrag van bezoekers en de prestaties van de website te meten.
- Zorgen voor aanpasbaarheid en schaalbaarheid van de WordPress-website, zodat nieuwe functionaliteiten en modules gemakkelijk kunnen worden toegevoegd naarmate het bedrijf groeit.

Kwalificaties en vereisten:
- Aantoonbare ervaring als WordPress Webdeveloper, bij voorkeur met ervaring in het optimaliseren van websites op verschillende gebieden.
- Uitgebreide kennis van WordPress, inclusief thema- en plugin-ontwikkeling, optimalisatietechnieken en beveiligingsmaatregelen.
- Ervaring met responsief ontwerp, zoekmachineoptimalisatie (SEO), e-commercefunctionaliteit en integratie van sociale media.
- Bekendheid met analytische tools zoals Google Analytics en het vermogen om waardevolle inzichten te verkrijgen en te interpreteren.
- Sterke programmeervaardigheden in HTML, CSS, JavaScript en PHP.
- Probleemoplossend vermogen, creativiteit en oog voor detail.
- Goede communicatieve vaardigheden en vermogen om goed samen te werken in een team.

Wij bieden:
- Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je je vaardigheden als WordPress Webdeveloper kunt ontwikkelen en verbeteren.
- Mogelijkheden om te werken aan diverse projecten en betrokken te zijn bij het optimaliseren van onze website voor maximale impact.
- Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
- Als je enthousiast bent over het optimaliseren van websites op basis van WordPress en graag de uitdaging aangaat om onze online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, dan kijken we uit naar je sollicitatie. Stuur je cv en portfolio.
 

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (4)

Bryan
Bryan
14-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
14-07-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
14-07-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bo
Bo
14-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance Wordpress opdrachten

VPS onderhoud

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een systeembeheerder voor het beheren van onze VPS panel/centos en eventueel onderhouden van Wordpress websites. Advies en begeleiding met overzetten naar een andere vps of upgraden van de huidige vps.

WordPress multisite subdomeinen naar subfolders omzetten

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Een kleine WordPress multisite installatie met een handvol subdomeinen moet omgezet worden naar een multisite met subfolders. Oude URLs moeten via .htaccess naar de nieuwe locaties doorgestuurd worden. Site is gehost op een virtuele server bij TransIP, die geen SSL ondersteunt voor wildcard DNS subdomeinen (waar wordpress multisite voor subdomeinen wel vanuit gaat). Als er een mogelijkheid…

Aanpassen btw tarieven Wordpress

Geplaatst: 7 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Wordpress developer die code kan schrijven om een aanpassing te doen in belastingen die doorbrekend worden aan de klant. Verzendkosten belasting en payment provider belasting is afwijkend van dat Wordpress standaard berekent.  

Wordpress kenners nodig

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die bestaande wordpress websites kan opfrissen en mooier maken voor de bezoekers. Twee wordpress websites maken. De sites zijn Informatief

Agenda software

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf gevestigd in Almere. Wij zoeken een programmeur voor het meeschrijven en onderhouden van agenda software.De software wordt geschreven in c# . Kennis van java, Wordpress, vps is een pre. De opdracht kan op afstand worden uitgevoerd maar af en toe persoonlijk overleg is noodzakelijk.

WP booking systeem inregelen

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wie o wie kan voor mij WP Booking Systeem inrichten? Het gaat om ongeveer 15 producten die erin geplaatst moeten worden. Als een product geboekt wordt voor een bepaalde datum dan moet het 1 dag van te voren verstuurd worden, dan de dag dat ze het gebruiken en de volgende dag retour. Daarnaast moeten klanten een keuze hebben om het zelf op te halen (gratis) of versturen met PostNL…

WooCommerce e-mail orderbevestiging per vestiging

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Voor onze WooCommerce webshop hebben we meerdere vestigingen. We willen graag bestellingen worden gemaild naar specifieke vestiging op basis van de gekozen locatie van de winkel? Is hier een plug-in voor beschikbaar? Wat zijn de kosten daarvan?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht