Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

WordPress Webdeveloper voor Websiteoptimalisatie

Opdracht ID: 53362

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 14-07-2023
Reacties: 4
Locatie: Remotely, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15-07-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in Gezondheidssector. We streven ernaar om onze online aanwezigheid te verbeteren en onze website te optimaliseren voor maximale prestaties en gebruikerservaring. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde WordPress Webdeveloper om ons team te versterken.

Functieomschrijving:
Als WordPress Webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van onze website op verschillende gebieden. Je werkt nauw samen met ons marketing- en ontwikkelingsteam om ervoor te zorgen dat onze website voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van design, functionaliteit, snelheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Implementeren van een responsief ontwerp om ervoor te zorgen dat onze website perfect wordt weergegeven op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.
- Optimaliseren van de laadtijd van de website door caching, compressie van afbeeldingen, het minimaliseren van bestanden en het optimaliseren van de code.
- Uitvoeren van zoekmachineoptimalisatie (SEO) technieken om onze website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.
- Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website door intuïtieve navigatie, duidelijke call-to-actions, geoptimaliseerde formulieren en een overzichtelijke lay-out te implementeren.
- Versterken van de beveiliging van de website door het implementeren van de juiste beveiligingsmaatregelen, zoals het updaten van - WordPress en plugins, het gebruik van sterke wachtwoorden en het instellen van gebruikersrollen.
- Opzetten van een gestroomlijnd contentbeheersysteem (CMS) op basis van WordPress, zodat het gemakkelijk wordt om nieuwe inhoud toe te voegen, bewerken en beheren.
- Integreren van sociale media-platforms om de inhoud van de website gemakkelijk te delen op platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.
- Implementeren van e-commercefunctionaliteit voor onze online winkel, inclusief winkelwagentje, betalingsgateways, voorraadbeheer en productbeheer.
- Integreren van analytische tools zoals Google Analytics om waardevolle inzichten te krijgen in het gedrag van bezoekers en de prestaties van de website te meten.
- Zorgen voor aanpasbaarheid en schaalbaarheid van de WordPress-website, zodat nieuwe functionaliteiten en modules gemakkelijk kunnen worden toegevoegd naarmate het bedrijf groeit.

Kwalificaties en vereisten:
- Aantoonbare ervaring als WordPress Webdeveloper, bij voorkeur met ervaring in het optimaliseren van websites op verschillende gebieden.
- Uitgebreide kennis van WordPress, inclusief thema- en plugin-ontwikkeling, optimalisatietechnieken en beveiligingsmaatregelen.
- Ervaring met responsief ontwerp, zoekmachineoptimalisatie (SEO), e-commercefunctionaliteit en integratie van sociale media.
- Bekendheid met analytische tools zoals Google Analytics en het vermogen om waardevolle inzichten te verkrijgen en te interpreteren.
- Sterke programmeervaardigheden in HTML, CSS, JavaScript en PHP.
- Probleemoplossend vermogen, creativiteit en oog voor detail.
- Goede communicatieve vaardigheden en vermogen om goed samen te werken in een team.

Wij bieden:
- Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je je vaardigheden als WordPress Webdeveloper kunt ontwikkelen en verbeteren.
- Mogelijkheden om te werken aan diverse projecten en betrokken te zijn bij het optimaliseren van onze website voor maximale impact.
- Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
- Als je enthousiast bent over het optimaliseren van websites op basis van WordPress en graag de uitdaging aangaat om onze online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, dan kijken we uit naar je sollicitatie. Stuur je cv en portfolio.
 

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (4)

Bryan
Bryan
14-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
14-07-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
14-07-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bo
Bo
14-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance Wordpress opdrachten

Website designer gezocht affiniteit Zuid Amerika en Arabisch

Geplaatst: 18 jul
Voor een nieuw bedrijf in Brazilie zijn we op zoek naar een websitemaker die affiniteit heeft met Zuid Amerikaanse tinten en van Arabische tinten. Het product betreft een nieuw Arabisch parfum dat eind dit jaar gelanceerd zal worden in een shoppingmall in Fortaleza. De parfums worden gemaakt van natuurlijke arabische olieen. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.:…

Website ontwerper gezocht voor Auto Poets bedrijf.

Geplaatst: 18 jul
Voor ons bedrijf (een autopoets bedrijf in de Zaanstreek dat zich richt op b2b) zijn we op zoek naar iemand die onze website kan vernieuwen. We bieden nu namelijk meer diensten aan die erg belangrijk zijn voor bedrijven in de regio waarvan zij het nog niet weten. Ook willen we graag een afsprakensysteem waarbij klanten zelf online een afspraak kunnen maken om hun auto weer naar showroomstaat te brengen…

Wordpress developer (boekingswebsite)

Geplaatst: 9 jul
Ik heb voor een korte klus een developer nodig die vaardig is in het wijzigen van back-end wordpress. Specialiteiten: HTML, CSS, PHP, Jquery Kan per direct starten, kom in contact voor details. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Nee Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet…

Wordpress website up to date houden

Geplaatst: 21 jun
Ik ben op zoek naar iemand die zo nu en dan miijn Wordpress website kan updaten en kleine aanpassingen kan doen. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Ja Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet aanwezig zijn.: Nee Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.:…

WORD PRESS medewerker voor onderhoud en doorontwikkeling

Geplaatst: 18 jun
Beste freelancers, Voor onze WORD PRESS website STORICH Selfstorage ben ik op zoek naar een freelance medewerker (éénpitter) die op ad hoc basis het onderhoud doet, in staat is wijzigingen en uitbreidingen te realiseren enz. De website is nu in MVPstatus en zal in de loop van het jaar worden uitgebreid met meer functionaliteit. Budget €30-40 per uur.

Looking for a Wordpress Web Developer

Geplaatst: 14 jun
Hi there!  We need someone with the technical capacity to help us solve some issues we have on our website. From what I understood, we have a custom made template website hosted on Wordpress and at the moment there are issues on adding pages and updating existing pages on the website. We need someone's help to fix this and make it workable again. Could you please advise on whether you would…

Digital Marketeer Woocommerce and Wordpress

Geplaatst: 18 jun
Beste freelancer, ik zoek iemand die veel ervaring heeft met Woocommerce en Wordpress. Ik heb een webshop die op deze platforms draait en heb af en toe ondersteuning nodig om alles netjes te houden in de webshop. Bij voorbeeld met het installeren van plugins, updates, SEO en het leveren van webshop foto's. Ben jij onze topper?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht