Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

WordPress Ontwikkelaar met Verstand van Elementor

Opdracht ID: 46619

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-02-2021
Reacties: 7
Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 22-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een Wordpess ontwikkelaar die bekend is met Elementor. Wij hebben een thema gekocht en hebben intern momenteel geen tijd om het aan te passen en te vullen.

Het is een gekocht thema en wij leveren tekst en beeld aan, ook is het thema al geïnstalleerd op een test-url. We hebben weinig tot niets gewijzigd aan het ontwerp van het thema, dus het is een niet heel moeilijk. We geven je meer gegevens door als we jouw reactie binnen hebben.
Niet alles van dit thema is in Elementor gebouwd en dat kost dus wel wat meer tijd, die wij nu niet hebben.

We hebben vaker vraagstukken over Wordpress Elementor, dus het zou fijn zijn als iemand zich meldt die kundig is en ook graag vaker wil helpen.

We zien je reactie op hoofdkraan.nl graag tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (7)

Marielle
Marielle
15-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Adem
Adem
15-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Didier
Didier
15-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Nathan
Nathan
15-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
15-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bart
Bart
15-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
15-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht