Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Wordpress Developer voor de Bouw van een Vacaturesite

Opdracht ID: 35693

Budget: € 500 tot € 2500
Geplaatst: 20-08-2018
Reacties: 9
Locatie: Spijkenisse, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 21-11-2018
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben opzoek naar iemand die een professionele vacaturesite kan maken en ik zou daar graag een prijsindicatie van willen ontvangen. Qua functionaliteiten/grootte is 'nationalevacaturebank' een goed voorbeeld.

Functionaliteiten:


- Vacaturebank
Het tonen van vacatures, solliciteren waarvan de sollicitaties worden verzonden naar de email van de werkgever. Werkzoekenden kunnen via de linkerzijkant gemakkelijk gebruik maken van filters zoals locatie(GEO locatie), werkervaring, branche, functies, etc. Ook een goede zoekbalk is nodig. Zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, snelheid en duidelijkheid is key.

- Uitgelichte vacatures
De eerste twee pagina’s met vacatures (30) zijn allemaal uitgelichte vacatures. Werkgevers kunnen tegen betaling hun vacatures uitlichten. Hier is dus een betaalsysteem voor nodig. Er is echter wel een grens van 30 uitgelichte vacatures. De uitgelichte vacature zijn een maand geldig en worden daarna vanzelf omgezet naar een standaard gratis vacature.

- Login voor werkzoekenden
Werkzoekenden moeten zonder in te loggen de vacatures kunnen bekijken. Om te reageren moet je wel ingelogd zijn. De werkzoekenden kunnen hun account volledig zelf beheren. Creativiteit over wat er in het account komt de staan zijn welkom van de developer.

- Login voor werkgevers
Werkgevers moeten inloggen om vacatures te kunnen plaatsen. Reacties op vacatures worden zowel verstuurd naar het opgegeven e-mailadres als opgeslagen in het werkgevers portaal. Werkgevers kunnen per cv aangeven in welk recruitment proces het bevind. Denk aan niet beoordeeld, cv beoordeeld, telefonisch gescreend, interview, aangenomen of afgewezen. Ook moet de cv ook via dit portaal te downloaden zijn en de account van de sollicitant bekijken. Vacatures plaatsen is gratis en onbeperkt. Gebruiksvriendelijkheid en efficient is key.

- Login voor vacaturebank admins
Admins hebben de rechten om elk vacature aan te passen, te verwijderen of om te zetten tot uitgelichte vacature. Admins kunnen werkzoekende of werkgevers waarschuwen en bannen.

- CV Database toegang voor bedrijven
Middels een eenmalige betaling kunnen werkgevers een jaar lang middels Boolean Search CV’s doorzoeken en zelf kandidaten benaderen. Dit moet volledig geautomatiseerd zijn. Het betalingssysteem dat bij betaling automatisch toegang verleend aan werkgevers en automatisch de toegang stopzet na 365 dagen. Dit moet extreem goed beveiligd worden

- Hosting eisen
Een harde eis is dat de hosting extreem sterk is. Dus een miljoen bezoekers per maand en intens gebruik zodat de website nooit plat komt te liggen, ook niet bij onverwachte extreme groei.

- Delivery van mails
Een garantie via eventueel externe partijen dat alle verzonden mails altijd aankomen.

- SEO vindbaarheid
Middels SEO een zeer sterke vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

- Extra pages
Ook moet er een cursuspagina komen, 1 voor werkzoekenden en 1 voor werkgevers. Op deze pagina staan er tips en video’s. Ook de gebruikelijke pagina’s zoals Over Ons, Algemene Voorwaarden, Contact, etc.

Totaalprijs in bespreking.

Bij interesse hoor ik het graag.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Rien
Rien
20-08-2018
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Roel
Roel
20-08-2018
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Erik
Erik
20-08-2018
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Viral
Viral
20-08-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
20-08-2018
25 referenties
Gemiddelde score
9.8
Erwin
Erwin
20-08-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Fatih
Fatih
20-08-2018
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
Manolito
Manolito
20-08-2018
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jessica
Jessica
20-08-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht