Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

WordPress Developer voor Aanpassen Koppeling met Warehouse

Geplaatst op:
24 juni 2019 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
PHP
Opdracht ID:
39648
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
5352

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Ik ben op zoek naar een developer voor een kleine, eenmalige opdracht. Voor een klant beheer ik een WooCommerce-webshop.

De webshop heeft een custom koppeling (in de functions.php van WordPress, geen plugin) met het warehouse. De koppeling zorgt ervoor dat orders automatisch worden doorgestuurd en de productvoorraden worden opgehaald. Ook zorgt de koppeling ervoor dat DHL track-en-trace-codes worden opgehaald bij het warehouse en naar de klant worden verstuurd.

De koppeling werkt prima, maar er is een klein probleem. Bij sommige bestellingen wordt de verkeerde track-en-trace-code opgehaald. De klant ontvangt vervolgens een e-mail met een track-en-trace-code die niet overeenkomt met zijn/haar bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Belangrijk om te weten is dat het bij ongeveer 95% van de bestellingen wel gewoon goed gaat met het ophalen van de track-en-trace-code.

Ik ben op zoek naar iemand die verstand heeft van dit soort koppelingen. De bedoeling is dat je kijkt wat het probleem veroorzaakt en de koppeling in de functions.php zodanig aanpast dat dit niet meer voorkomt.

Ik verwacht dat dit een korte en vrij eenvoudige opdracht is die hooguit een paar uur in beslag zal nemen. Wanneer deze opdracht succesvol wordt uitgevoerd heb ik nog veel meer zaken die opgepakt kunnen worden.

Ik zie graag een reactie tegemoet om de details van de opdracht met je te bespreken.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jeroen Jeroen 24-06-2019
referentiesterren
3 referenties
Niels Niels 24-06-2019
referentiesterren
1 referentie
Manolito Manolito 24-06-2019
referentiesterren
3 referenties
Jason Jason 24-06-2019
referentiesterren
13 referenties
Bjorn Bjorn 25-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Marielle Marielle 26-06-2019
referentiesterren
1 referentie
Marnick Marnick 26-06-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Javascript en Lavarel Expert (Per Direct)
Beste freelancers,    Voor een opdracht ben ik op zoek naar een Javascript en Laravel programmeur die per direct beschikbaar is. Het liefst in de omgeving Amsterdam, Utrecht (waar ik gevestigd ben) of Nijmegen (waar de klant gevestigd zit).   We hebben een project gebouwd waarbij er een ontwerp tool gebouwd moet worden die SVG's…
3 dec
PHP Website op Maat Ontwikkelen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een website in PHP voor mij kan maken. De website moet helemaal van begin tot eind op maat ontwikkeld worden. De developer moet ervaren zijn en kwaliteit staat voor mij op 1. De website moet ongeveer dezelfde functies hebben als https://www.ascentjet.com/#/. Onze website is niet dezelfde…
2 dec
Allround Developer voor Start-Up
Beste freelancers,    Voor onze start-up zijn we op zoek naar een ervaren Allround Developer. Ons idee is om 1 keer per maand een sprint van 5 dagen te doen.    Je moet beschikken over de volgende kennis: PHP AWS Laravel eloquent event/listeners Composer MySQL Gulp HTML Javascript   Indien je interesse hebt ontvangen we…
26 nov
Freelance PHP en HTML Webdeveloper Gezocht
Beste freelancers,    Voor uiteenlopende webopdrachten zijn wij op zoek naar webdevelopers (jong professionals) die willen meebouwen aan uitdagende projecten. Heb je kennis van PHP en HTML en kun je overweg met SQL databases? Dan hebben wij leuke opdrachten beschikbaar. Wij werken met eigen ontwikkeld backend systeem, dus geen Wordpress of…
14 nov
PHP Upgrade van Website in Amersfoort (SPOED)
Beste freelancers,    Ik ben met spoed op zoek naar iemand die de website van mijn bedrijf kan upgraden naar PHP7.2.  Het upgraden vindt plaats in Amersfoort.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.
11 nov
Python, Node en Go Developer voor SIDN Dropcatcher
Beste freelancers,    Wij zoeken een Python/Node/Go developer die voor ons een SIDN Dropcatcher (script) kan maken, het is belangrijk dat wij op een makkelijke manier nieuwe domeinnamen kunnen toevoegen om te catchen. Deze domeinnamen moet in een wachtrij komen tot het moment van vrijkomen.    Budget is bespreekbaar (maar zien graag…
11 nov
PHP en HTML Programmeur voor aanpassen Emails
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een project van ons in PHP geschreven e-mails kan aanpassen.  Er zullen na deze klus meerdere klussen aankomen waar we zeker hulp bij kunnen gebruiken.    Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je reactie tegemoet.
8 nov