Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Technisch Schrijven

Word Documenten met Sjablonen / Modules Opstellen

Opdracht ID: 49627

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 09-12-2021
Reacties: 4
Laatst gewijzigd: 16-12-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Onze organisatie heeft verouderde word-documenten waarin reglementen en bepalingen staan opgenomen. Wij willen deze documenten standaardiseren door met invoegbare modules te werken die wel aanpasbaar blijven. Deze modules moeten worden gecreëerd en de volledige tekst van de huidige documenten moet worden aangepast. Het gaat om 5 documenten van circa 30 pagina's.

Kan je ons helpen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Freelance technisch schrijvers die hebben gereageerd (4)

Marjanne
Marjanne
09-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Regine
Regine
10-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Lianne
Lianne
09-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
graciano
graciano
10-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance opdrachten voor technisch schrijvers

Transcripties van 4 Interviews Uitwerken
Geplaatst: 23-04-2021
Beste freelancers, Ik heb iemand nodig die mij kan helpen met het uitwerken van 4 korte interviews en hier transcripties van kan maken. De interviews duren gemiddeld 20 minuten en zijn Nederlandstalig.  Ik zou de transcripties graag op korte termijn ontvangen, ben jij per direct beschikbaar reageer dan via Hoofdkraan.nl

Freelance Projectplan Schrijver (Technisch)
Geplaatst: 21-01-2021
Beste freelancers, Wij zijn een fabrikant en leverancier van elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale infrastructuur. Wij zijn actief in binnen- en buitenland. Wij zijn op zoek naar een freelance tekstschrijver die ervaring heeft met het schrijven van complexe technische projectplannen en per direct beschikbaar is. Dit is in eerste instantie voor een eenmalig…

Documenten Controleren op Nederlands
Geplaatst: 17-06-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een documenten bestaande uit 3 pagina's na wil kijken voor mij qua Nederlands. Het gaat dus alleen om grammatica en zinsbouw. Ik heb het document uiterlijk zaterdag 20 juni nodig en moet het dan correct inleveren. Ik hoor het graag of iemand hier interesse in heeft.

Rapport van Open Overheid Proeflezen
Geplaatst: 18-05-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het proeflezen van een rapport op het gebied van open overheid van ongeveer 50 pagina's. Het rapport is vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands, maar waarvan spelling, interpunctie en correctie van formuleringen/syntax nog een keer tegen het licht moeten worden gehouden. Facturering moet mogelijk zijn in USD (opdrachtgever is een…

Controle van Huiswerk op Spelfouten
Geplaatst: 01-04-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden bij mijn school opdrachten. Het gaat om niveau MBO Verpleegkundige, en ik zoek vooral iemand die mijn werk zeer goed kan nakijken op spellingsfouten. Heb je interesse, dan kom ik graag met je in contact.

Hulp bij Coderen van Interviews
Geplaatst: 26-03-2020
Beste freelancer, Voor mijn onderzoek heb ik  in totaal 10 interviews van 15 tot ca. 20 minuten getranscribeerd. Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het coderen van de interview resultaten. De interviews gaan over online marketing. Wie kan mij hiermee helpen?

Toon meer