Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Website UI UX Verbeteren

Opdracht ID: 51616

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 6
Locatie: Den Hout, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij bezig met pixels en kleur en kan je net zo lang pielen totdat je denkt: "Ja! Dit is' m?".

Dan zou ik zomaar eens naar jou op zoek kunnen zijn. Zelf weet ik hoe ik een website moet maken, althans - de basis -, maar het hele UI/UX gedeelte en inspelen hoe iemand een pagina zou moeten lezen, met aandacht voor detail en contentverdeling, daar ben ik totaal niet handig in.

Zelf heb ik mijn website in Kadence gemaakt en wil dat ook behouden. Ik zoek iemand die in mijn bestaande website aan de slag wil gaan en alles op de juiste plek wil zetten. Natuurlijk mag je ook pagina's helemaal opnieuw maken of voorstellen, en alleen de tekst overnemen.

Het gaat er mij om dat de site klopt en makkelijk leesbaar is. Dat als iemand de site voor het eerst ziet, niet meteen denkt: Wtf, waar moet ik kijken voor de boodschap?

Ik zoek geen PSD die ik zelf moet omzetten, ik werk bij voorkeur met alle opties die Kadence (pro) heeft en iemand die dit dus voor mij werkend maakt. 

Hoor het graag!

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (6)

Amy
Amy
12-09-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
12-09-2022
11 referenties
Gemiddelde score
10
Ara
Ara
12-09-2022
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
13-09-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Minaxi
Minaxi
14-09-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Anna
Anna
27-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Webdesign opdrachten voor freelancers

Freelancer Gezocht voor Redesign Website

Geplaatst: 27 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het redesignen van onze website. Het gaat hier niet alleen om het design maar ook om:   Customer Journey SEO SEA Strategie En noem nog maar een paar marketing buzz woorden! Het liefst werk ik nauw samen met een freelancer en werk ik graag met korte en snelle iteraties. Ik hoor graag van jullie.

Redesign Website Slaap Wereld (Magento 2)

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ons bedrijf heeft diverse labels in de slaap wereld. Nu zijn we opzoek naar een update van het design. Ik ben opzoek naar iemand die ervaring heeft met het redesignen van e-commerce websites waarbij de volgende punten belangrijk zijn: fris design, gebruiksvriendelijk, logisch et cetera. Wij zien jullie reacties graag tegemoet. 

Freelance Webdesigner Gezocht

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een dynamische webdesigner die op de hoogte is van de laatste trends en veel creativiteit bevat. Het gaat echt om websites designen, niet om bouwen. In de toekomst is er een mogelijkheid om meer dan websites te designen, zoals webshops, webapplicaties en mobiele apps. De tool waarmee een design gemaakt wordt staat niet vast, hoewel wij een voorkeur hebben voor Figma.…

Webdesigner Gezocht Game Industry

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een webdesigner die ons als game bedrijf kan helpen met het opzetten van diverse websites gericht op de gaming industry. De websites zelf mogen een straks/modern karakter hebben wat vergelijkbaar is met High-End: Tech/Startup bedrijven. De content in de websites zal game en educatief georiënteerd zijn. Wij hebben namelijk een Game Academy en een Game Studio. Vanuit…

UI/UX Design voor Online Tool

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Wij zijn een softwarebedrijf en we zoeken hulp bij het opnieuw ontwerpen van een online tool op onze website. Met deze tool kunnen website bezoekers een voorbeeldfactuur downloaden. De gebruiker kan selecteren wat voor voorbeeldfactuur hij zoekt (vakgebied, lettertype, kleuren, etc), de factuur wordt getoond en vervolgens kan de factuur worden gedownload in verschillende formaten.…

Uitbouwen Afas Outsite en Afas Insite

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance webdesigner. Wat wij zoeken zijn de grafische maar ook technische skills om hele mooie en functioneel Outsite & Insite pagina's en thema's te maken. Het gaat hier om een structurele samenwerking voor de langere termijn. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht