Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Website UI UX Verbeteren

Opdracht ID: 51616

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 12-09-2022
Reacties: 6
Locatie: Den Hout, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 13-10-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij bezig met pixels en kleur en kan je net zo lang pielen totdat je denkt: "Ja! Dit is' m?".

Dan zou ik zomaar eens naar jou op zoek kunnen zijn. Zelf weet ik hoe ik een website moet maken, althans - de basis -, maar het hele UI/UX gedeelte en inspelen hoe iemand een pagina zou moeten lezen, met aandacht voor detail en contentverdeling, daar ben ik totaal niet handig in.

Zelf heb ik mijn website in Kadence gemaakt en wil dat ook behouden. Ik zoek iemand die in mijn bestaande website aan de slag wil gaan en alles op de juiste plek wil zetten. Natuurlijk mag je ook pagina's helemaal opnieuw maken of voorstellen, en alleen de tekst overnemen.

Het gaat er mij om dat de site klopt en makkelijk leesbaar is. Dat als iemand de site voor het eerst ziet, niet meteen denkt: Wtf, waar moet ik kijken voor de boodschap?

Ik zoek geen PSD die ik zelf moet omzetten, ik werk bij voorkeur met alle opties die Kadence (pro) heeft en iemand die dit dus voor mij werkend maakt. 

Hoor het graag!

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (6)

Amy
Amy
12-09-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
12-09-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
12-09-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
13-09-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Minaxi
Minaxi
14-09-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Anna
Anna
27-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Webdesign opdrachten voor freelancers

Nature’s Touch: Pain Relief Supplement Landing Page Design

Geplaatst: 1 jul
We are looking to create an engaging and visually appealing landing page for our new product, the Pain Relief supplement by Nature’s Touch. The goal is to highlight the natural ingredients, unique benefits, and overall effectiveness of the product to drive conversions and encourage purchases. The landing page should reflect our brand’s commitment to natural and holistic health solutions.

(Web) Designer gezocht

Geplaatst: 28 jun
Ik ben op zoek naar (freelance) webdesigners voor een langdurige samenwerking. Momenteel heb ik het druk met projecten en ik zoek mensen die kunnen bijspringen. Ik heb momenteel een (kleine) opdracht liggen maar in de toekomst wil ik meer uitbesteden. Ik zoek iemand die: - Kwalitatief werk levert - Duidelijk communiceert - Afspraken na komt Expertises: Voor de huidige opdracht ben ik op zoek naar…

Webdesigner gezocht

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webdesigner die voor ons het ontwerp van onze bestaande website kan vernieuwen. Daarna zal een andere partij dit vertalen naar een thema. Er moeten 6 pagina's ontworpen worden o.b.v. onze wensen en eisen. Technische mogelijkheden van webdesign en sterk grafisch talent zijn belangrijk voor ons.

Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s

Geplaatst: 16-11-2023
Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s Voor een bestaand project zoeken wij een freelance front-end designer die ervaring heeft met Figma. Het gaat om een bestaande website waarvoor nieuwe pagina’s nodig zijn. Je werkt binnen het bestaande framework, het gaat om een pagina of 15 en wat losse elementen in bestaande pagina’s. Het gaat om ongeveer een halve tot…

Designer gezocht voor Ecwid Lightspeed

Geplaatst: 16 feb
Gezocht Nederlandse Ecwid Lightspeed designer. Gewoon vanuit Ecwid een template via instant-share gebruiken en de winkel verder verfraaien en een goed design neerzetten. ithandel.shop is de webshop waar het omgaat, was hiervoor zonder akkoord gekoppeld aan Tilda-CC maar is nu daar dus los van. Budget indicatie is moeilijk gezien het standaard menu verbetering betreft die allemaal aanwezig zijn in…

Kleine Joomla CMS website, yootheme

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons Joomla CMS website klein bedrijf af en toe aan kan passen. Bijvoegen producten en minimale aanpassingen. Yootheme template. Frequentie 2 a 3x per jaar.

Website designer

Geplaatst: 01-12-2023
Beste freelancers, We zoeken iemand die ons kan helpen met website maken van ons restaurant, en hoe aankleden met de sociale media. Onze budget is krap, maar in overleg zijn we bereid meer te betalen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht