Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Website Statistiekenoverzicht in Wordpress

Opdracht ID: 50096

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 feb
Reacties: 5
Locatie: Apeldoorn, Gelderland
Laatst gewijzigd: 11 feb
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Op mijn website ontbreekt een statistiekenoverzicht. De website is gemaakt in Wordpress. Het betreft een website voor "Challenge coins".

Ik heb minder dan 5.000 bezoekers per maand dus een gratis stats is wel te vinden. Voornaamste zijn het aantal bezoekers en waar ze vandaan komen. Ik wil graag een zelfde soort klein blokje voor de stats als de Nederlandse en Engelse vlag (rechts bovenaan in de header). Het kan er dus naast komen.

Bij interesse in deze opdracht zie ik graag een reactie tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (5)

Johannes
Johannes
07-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Adem
Adem
07-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Unikko
Unikko
07-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
07-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
07-02-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance Wordpress opdrachten

Webbouwer met Ervaring in Teksten Schrijven

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan maken. Ik heb zelf al een begin gemaakt maar weet niet precies hoe het programma werkt dus ik heb wat hulp nodig. Ik denk dat het ongeveer 5 uur in beslag zal nemen en kan ook wat dingen zelf doen. Foto's, thema en teksten heb ik al. Hij moet alleen wat beter en mooier gemaakt worden. Interesse? Reageer direct!

Website Ontwikkelen voor Uitzendbureau

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij willen een uitzendbureau website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. De volgende pagina's zullen op website komen: 1) Vacatures: hier komen al onze beschikbare vacatures. Het idee is dat flexwerkers direct kunnen solliciteren op…

WordPress SEO en Strategie

Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die het onderhoud voor een lopende WordPress site kan overnemen en ook t/m eind volgend jaar 3 nieuwe WordPress sites/shops voor ons kan installeren en ook bijhouden. Op de eerste site/shop loopt tevens ook een SEO project wat overgenomen en voortgezet moet worden door iemand die daar goed verstand van heeft. Daarnaast hebben wij wat vragen over strategie…

Senior WordPress Ontwikkelaar met CSS Skills

Geplaatst: 1 dec
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress developer met CSS skills die mijn site kan repareren en lay-out technisch kan aanpassen. Er zijn wat bugs waardoor ik het systeem nog steeds niet kan gebruiken. Over ons Wij zijn er voor de mensen die vastlopen in het dagelijks leven. De survival die wij organiseren in Scandinavië gaat over teruggaan naar de roots en je leven en gedachten helemaal opnieuw…

Website van Dansstudio Updaten

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze WordPress website kan updaten van PHP 7.4 naar een 8.0 of 8.1. voor 12 december. Ik hoor graag van jullie.

WordPress Website weer Fatsoeneren

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die helemaal thuis is in WordPress (Divibuilder), die mij kan helpen met het weer goed grafisch neerzetten/tonen van een zeer eenvoudige website.  Ik hoor graag van jullie.

Kleine WordPress Vraag met Spoed

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Mijn WordPress is met Traveller gebouwd. Nu loop ik vast met het goedkeuren van de accommodatiehouders die zich hebben aangemeld. Wie kan mij met spoed helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht