Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Website Re-design in Squarespace

Opdracht ID: 47017

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-03-2021
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 20-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Opdracht: redesign van website in Squarespace

We zijn op zoek naar een professional die ons kan helpen bij het implementeren van een nieuwe websitestructuur en ontwerp in Squarespace.

We hebben de nieuwe structuur al en een groot deel van de inhoud van de pagina's kan worden gebruikt vanaf de huidige website, hoewel sommige pagina's nieuw zijn of moeten worden bijgewerkt. Het idee is dat wij zorgen voor de structuur en inhoud. Je doet het technische website design, inclusief CSS en page code injection. We kunnen op afstand samenwerken met bijvoorbeeld Teams.

Budget: 40-80 uur.

Als je geïnteresseerd bent in dit project, reageer dan (bij voorkeur in het Engels) met je relevante ervaring met het gevraagde werk binnen Squarespace, plus je uurtarief. Dank je!

Website bouwers die hebben gereageerd (4)

Marcel
Marcel
15-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Didier
Didier
15-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Arnoud
Arnoud
16-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Onno
Onno
17-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance website opdrachten

DMARC en SPF instellen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, DMARC en SPF goed instellen voor het versturen van mails via Brevo en WordPress. Ik hoor graag wat jullie nodig hebben om deze opdracht te voltooien en hoe we dit kunnen controleren of alles goed in is  gesteld?

Duda website

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die overweg kan met een Duda website liefst in combinatie met ervaring in Seo, Sea en social media marketing.

Shopify specialist

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Shopify specialist die onze webshop naar een hoger niveau kan brengen. Wij zijn tevreden over onze huidige webshop maar zouden graag met advies het een en ander willen aanpassen, luxere uitstraling, ons verhaal beter naar voren laten komen, veel gebruik maken van video beelden en eventueel wat design aanpassingen. Ik hoor het graag! Mvg Jim

Full stack webdeveloper voor social media platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Full stack webdeveloper voor social mediaplatform. Denk daarbij aan een platform met Chat en bel functie doormiddel van WebRTC, het posten van fotos, andere gebruikers volgen en nog meer. Uitgebreide document word gedeeld bij interesse. Zie bijlage voor alle benodigdheden.

Full-Stack Developer/Back-end Developer

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Full-Stack Developer/Back-end Developer voor een nieuwe internationale voertuigen marktplaats. Geen wordpress website maar een volledige ontwikkelaar de lay-out is er al we zoeken nu echt iemand om mee te starten en een mooie toekomst op te bouwen. Bij meer info neem gerust contact op Mvg kay

Ondersteuning bij webinar en (website) presentatie.

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website en webinar presentatie kan maken op het snij vlak van psychologie en management. Heb al veel uitgewerkte onderwerpen, maar wil het in een strakke en coherent geheel gieten mbv een professional. Budget ca € 2500

Webshop bouwen

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Graag een website met webshop en betaalfuncties, met een makkelijke, gebruiksvriendelijke 'achterkant' om makkelijk foto's etc te uploaden en prijzen aan te passen. Budget ~500euro
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht