Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webshop Opnieuw Bouwen in Bagisto

Opdracht ID: 49138

Budget: > € 2000
Geplaatst: 12-10-2021
Reacties: 6
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 13-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ons huidige webshop willen we graag vervangen door een webshop systeem die is ontwikkeld in Laravel. We hebben al een kleine basis staan en dit zou verder moeten worden ontwikkeld en afgemaakt worden.

Binnen deze webshop moet de mobiele interface centraal staan, dit gezien het overgrote deel van onze bezoekers mobiele gebruikers zijn. Daarnaast moeten al de huidige functionaliteiten van de huidige webshop er in terug komen, zoals:
  • PostNL api automatisch invullen van de gegevens op basis van postcode + huisnummer
  • aantal nieuwe functies zoals FAQ module
  • track en trace pagina waar mensen snel de status van hun bestelling kunnen zien
  • misschien een chat bot

De webshop moet ook gekoppeld worden aan snelstart.

Naast de webshop kant is er ook een backoffice kant, die eigenlijk standaard is. Dit gaat om orders afhandelen, refunds aanmaken, pakketten aanmelden bij de vervoerder, pakbon printen, verzendsticker via Dymo4xl of een zebra printer et cetera.

Dit alles hebben we natuurlijk volledig beschreven met wat we allemaal willen hebben, dit document delen/bespreken we graag verder.

Voor nu willen we graag een inschatting van hoeveel het gaat kosten en we will take it from there.

Webshop developers die hebben gereageerd (6)

Bjorn
Bjorn
12-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
12-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
12-10-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Tom
Tom
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
12-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

WooCommerce Plugin Bouwer Gezocht

Geplaatst: 4 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een API / WordPress / WooCommerce specialist. We hebben een api plug-in nodig die er voor zorgt dat voorraad in onze webshop gesynchroniseerd word met die van de leverancier. API documentatie is beschikbaar. Graag prijs vermelden in je reactie. Voor vragen neem contact op.

Website & Webshop Aanpassingen & Onderhoud

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Opdracht: Aanpassingen maken op de website & webshop (Wordpress & WooCommerce). Hij is gemaakt met veel code, dat kan ik niet helaas zelf veranderen. Mijn budget: max. € 500,- Interesse in deze opdracht? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Hulp met Webshop via Shopify

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan het helpen met mijn webshop via Shopify. Bijvoorbeeld het toevoegen van betaal middelen (iDeal).  Interesse? Reageer direct!

Hulp bij Afronden van WooCommerce Webshop

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Onze eerdere opdracht is jammer genoeg nog niet af. We zijn bezig met het afronden van onze webshop in WordPress. Voor het laden van de producten ontvang ik een xml in een zip bestand. Deze wordt via een FTP link aangeboden. We maakten gebruik van WP All Import plugin om deze producten uit de XML in WooCommerce te laden. Maar deze bleek niet de beste oplossing te zijn. We zouden…

Migratie en Onderhoud van Webshop

Geplaatst: 4 jul
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand met brede ervaring in de ontwikkeling van een webshop. Momenteel draait de site nog op Magento 1. We willen graag migreren naar M2. Daarnaast, wanneer de website is overgezet, willen we graag dat je nieuwe ontwikkelingen voor de webshop waar we wat mee kunnen implanteert. Ook maken we dan graag gebruik van je diensten wanneer er "kleine strubbelingen"…

Magento 2 Developer voor Installeren GA4

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Voor onze nieuw gebouwde magento 2 webshop zoeken we een specialist die GA4 kan installeren. Voor in de toekomst zoeken we iemand die bepaalde aanpassingen zou kunnen doen op onze webshop. We zoeken nog een handige opmaat gebouwde maat hulp tool om d.m.v. bepaalde wand dikte van lade of deur de juiste maat schroef te adviseren.  Het liefst op uurtarief en op zeer korte termijn.

Hulp bij Afronden van WooCommerce Webshop

Geplaatst: 29-12-2021
Beste freelance ontwikkelaars,   Deze opdracht is jammer genoeg nog niet af.   We zijn bezig met het afronden van onze webshop in Wordpress. Voor het laden van de producten ontvang ik een xml in een zip bestand. Deze wordt via een FTP link aangeboden. We maakten gebruik van WP All Import plugin om deze producten uit de XML in WooCommerce te laden. Maar deze bleek niet de beste oplossing…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht