Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
12 oktober 2021 09:45

Budget
> € 2000
Locatie
Groningen, Groningen
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
49138

Webshop Opnieuw Bouwen in Bagisto

> 2000 Groningen, Groningen (6) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
12 oktober 2021 09:45
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance webshop bouwer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ons huidige webshop willen we graag vervangen door een webshop systeem die is ontwikkeld in Laravel. We hebben al een kleine basis staan en dit zou verder moeten worden ontwikkeld en afgemaakt worden.

Binnen deze webshop moet de mobiele interface centraal staan, dit gezien het overgrote deel van onze bezoekers mobiele gebruikers zijn. Daarnaast moeten al de huidige functionaliteiten van de huidige webshop er in terug komen, zoals:
  • PostNL api automatisch invullen van de gegevens op basis van postcode + huisnummer
  • aantal nieuwe functies zoals FAQ module
  • track en trace pagina waar mensen snel de status van hun bestelling kunnen zien
  • misschien een chat bot

De webshop moet ook gekoppeld worden aan snelstart.

Naast de webshop kant is er ook een backoffice kant, die eigenlijk standaard is. Dit gaat om orders afhandelen, refunds aanmaken, pakketten aanmelden bij de vervoerder, pakbon printen, verzendsticker via Dymo4xl of een zebra printer et cetera.

Dit alles hebben we natuurlijk volledig beschreven met wat we allemaal willen hebben, dit document delen/bespreken we graag verder.

Voor nu willen we graag een inschatting van hoeveel het gaat kosten en we will take it from there.
Stuur deze opdracht door:

Webshop developers die hebben gereageerd (6)

Bjorn
12-10-2021
Sjoerd
12-10-2021
Jeroen
12-10-2021
danny
12-10-2021
Tom
Tom
12-10-2021
Onno
12-10-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
12 oktober 2021 09:45

Budget
> € 2000
Locatie
Groningen, Groningen
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
49138

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Website voor Lassen en Poedercoating Bedrijf
Beste freelancers,    Voor een lassen en poedercoating bedrijf ben ik op zoek naar iemand die een simpele website kan maken met een kleine webshop.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
25 okt
Freelancer Gezocht voor Webshoponderhoud (Maandelijks)
Beste freelancers,    We hebben een webshop laten maken met een API koppeling met de real live omgeving van de leverancier. 1 a 2 x per maand willen we onderhoud aan onze webshop en eventueel de API veranderen/updaten indien dit nodig is.    Kan jij hierin wat voor mij betekenen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
25 okt
Freelancer voor Optimaliseren Woocommerce Checkoutpagina
Beste freelancers,    Op korte termijn ben ik op zoek naar iemand die, samen met mij via teamviewer of op locatie, een aantal verschillende WooCommerce checkoutpagina's kan optimaliseren.   Het gaat in eerste instantie om de BTW (Europees wel / internationaal niet) weergave op de pagina, de order/bevestigingsmail en weergave…
25 okt
Design van Magento 2 Webshop Commerciëler Maken
Beste freelancers,    Ik heb een webshop waarop ik mobiele telefoons en accessoires aanbiedt en verkoop. De website is gebaseerd op Magento 2 en werkt goed. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan adviseren en meedenken om de webshop wat sexier te maken zodat het wat commerciëler wordt. Denk hierbij aan wat mooie filters die…
22 okt
Ontwikkeling van WooCommerce Webshop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die vandaag nog kan starten met de ontwikkeling van een WooCommerce website. Dit dient op uurbasis te gebeuren. Nog niet alle pagina's zijn afgerond door de vormgever. De website wordt aangeleverd in Adobe XD.    Ik zie graag jullie reacties en uurtarief tegemoet.
15 okt
Website Bouwen voor Indonesische Toko in Den Haag
Beste freelancers,    Wij zijn een Indonesische Toko, gevestigd in het centrum van Den Haag.    We zijn op zoek naar een freelancer die onze website kan bouwen. We willen iets soortgelijks als de website uitgekookt.nl, maar dan voor Indonesische maaltijden/gerechten.    Gaarne een offerte via Hoofdkraan.nl.
12 okt
Webshop in Sieraden Afronden en Verbeteren (Prestashop)
Beste freelancers,    Nadat ik ben begonnen met het opzetten van mijn e-commerce bedrijf in sieraden ben ik de draad kwijt geraakt. De website is gedeeltelijk opgezet met OVH en prestashop maar de puntjes moeten nog op de i gezet worden.    Het proces moet verder verbeterd worden ten aanzien van de verkoop van mijn producten. Het…
12 okt
Toon meer