Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Webontwikkelaar voor Ontwikkeling Wordpress Webapplicatie

Geplaatst op:
21 april 2017 11:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
WordPress
Opdracht ID:
29003
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Om van versie 1 naar versie 2 te komen zijn wij op zoek naar een partij die het functioneel ontwerp van onze webapplicatie kan uitwerken. Ons kan adviseren over technische keuzes en ons kan begeleiden om tot een ontwerp voor versie 2 van de webapplicatie te komen. Hierbij is affiniteit met Graphic user Interfaces en human computer interaction een must. Het moet simpelweg de meest gebruiksvriendelijke applicatie worden.

Wij zijn dus op zoek naar een partij die bekwaam is in het maken van maatwerk voor wordpress. Custom plugins, code, koppelingen zijn leuke uitdagingen waar jullie graag aan werken.

Ook een duurzame partij, we willen deze versie 2 van de applicatie binnen 4 maanden draaiend hebben. Maar in de komende jaren zal er genoeg uitgebreid of geupdate worden. Dus een partij die ook meedenkt over de beste en veiligste opties op hosting en databeheer gebied.

Huidige situatie: De webapplicatie werkt momenteel in basis op een wordpress installatie met visual composer om alle elementen/content weer te geven. De frontend is prima, de backend is standaard wordpress en invullen van elementen is veel handarbeid plus je ziet onnodig veel andere zaken/codes/gui van wordpress en visual composer.

Gewenste situatie:
Een webapplicatie die makkelijk te clonen is. Elke clone van de applicatie wordt op dezelfde manier opgebouwd. Echter per clone zullen bepaalde elementen wel of niet zichtbaar zijn. Bepaalde informatiestromingen worden geautomatiseerd, zodat teksten die op 8 plekken moeten komen niet knip en plakwerk wordt.

Belangrijke vragen die bij ons spelen met betrekking tot wordpress:
Is dit allemaal haalbaar met wordpress?
1. Is wordpress + visual composer zo uit te breiden / om te bouwen dat er gebruikers groepen komen die content kunnen aanpassen via een simpele wysiwyg editor zonder dat ze verder wordpress omgeving zien en/of visualcomposer elementen zien.
2. Is wordpress + visual composer zo uit te breiden dat er straks twee gebruikersgroepen komen. Waarvan gebruikersgroep 1 bepaald welke structuur groep 2 mag invullen. Groep twee bepaald alleen content en groep 1 bepaald de structuur en de opbouw van elke subpagina.
3. Informatie stromingen automatiseren. Er zullen straks stukken tekst zijn die op bijvoorbeeld 8 verschillende plekken naar voren moet komen. Is het in wordpress en visualcomposer te doen dat dit geautomatiseerd wordt? Zonder dat het handmatig knippen en plakken wordt?

We zijn in een oriënterende fase welke partij ons hier verder mee kan helpen. Op basis van de reacties willen we een keuze maken voor een aantal gesprekken om te kijken wie het beste matched bij onze wensen.

Er is uitgebreide documentatie beschikbaar, tabellen, eerste aanzet tot functionele omschrijvingen, grafische ontwerpen van 90% van wat we willen + natuurlijk versie 1 die werkend online is. Maar vanwege privacy redenen gaan we dit alleen delen met de partij die de beste reactie geeft.

Dus vandaar onze uitnodiging.

Welke informatie heb jij nodig om:
- tot een offerte voor een functioneel ontwerp te komen? Of kan je hiervoor al een richtprijs noemen?
- Kan je voorbeelden van projecten, webapplicaties geven die ontwikkeld zijn op basis van een functioneel ontwerp? Dus hoeveel ervaring?
- Wat is jullie werkwijze?
- Ook het kostenplaatje is natuurlijk belangrijk, hoe eerder hier inzicht in is hoe beter.

Stap 1 voor ons is een functioneel ontwerp maken en op basis daarvan voor een fixed price de hele webapplicatie maken.

Voordat wij een keuze maken met welke partij we in gesprek gaan, willen we eerst zien met wie we te maken hebben. Dus direct proberen bellen wordt niet op prijs gesteld. Laat zien, denk mee en verras ons en dan wellicht kunnen wij de opdracht aan jou gunnen.

Dus kan jij ons totaal ontzorgen, bij de hand nemen en samen een mooie webapplicatie maken? Dan zien we graag je reactie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Bram Bram 21-04-2017
Wesley Wesley 21-04-2017
Manolito Manolito 21-04-2017
referentiesterren
1 referentie
Martijn Martijn 21-04-2017
Wiebrand Wiebrand 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Andrey Andrey 23-04-2017
referentiesterren
4 referenties
Marcel Marcel 24-04-2017
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Expert voor WooCommerce en WPML Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben een WordPress site aan het maken, ben zelf vormgever maar heb weinig ervaring met WooCommerce en geavanceerd WPML. Is dat iets waar jij veel ervaring mee hebt? Dan kan ik je hulp goed gebruiken.    In mijn site heb ik een shop al redelijk opgezet maar wil graag filters en een search functie. Daarnaast…
25 jul
WordPress Specialist voor Koppeling Front en Back End
Beste freelancers,    WordPress (backend) Develop gezocht. Voor een aantal leuke projecten zijn wij opzoek naar een WordPress specialist, de Front End wordt al gedaan, het gaat puur om het koppelen van de Front End aan de Back End.    Je kan hierbij denken aan: ACF (Advanced Custom Fields), API koppeling naar een softwarepakket,…
20 jul
Omzetten Bestaande Eenvoudige Website naar Wordpress
Beste freelancers,    Aan de hand van een bestaande website en een mockup met wijzigingen (pdf), website maken in Wordpress inclusief plaatsen logo en bijpassende kleuren. Teksten en plaatjes voor in de website zijn gereed. Betreft een simpele website met items als hoe werkt 't, prijzen, contact, in het nieuws. Na het kiezen van de passende…
20 jul
Samenwerking op het Technisch Vlak - WordPress Expert
Beste freelancers,    Ik zoek een WordPress Expert met verstand van WPML voor ondersteuning op afroep. Hulp bij verhuizingen van websites (gebruik van BackupBuddy naar verschillende hostingbedrijven) Hulp bij WPML - problemen oplossen Hulp bij verzorgen 301 redirects   Ik bouw zelf WordPress websites, maar zoek ondersteuning op het echte…
17 jul
Freelance Programmeur voor Profielen van Website
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer programmeur die HTML en CSS schrijven kan. Opleidingsniveau minimaal MBO.     De opdracht  Site profielen waarbij zowel de website beheerder, als de eigenaar van het profiel, kunnen regelen of ze geopend (online) of gesloten (offline) vermeld staan op de website.   …
17 jul
Basis Website voor Recruitment Bureau
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webdesigner die voor mij een goede basic website kan maken.    Ik heb niet erg veel eisen, maar ik wil zelf vacatures kunnen plaatsen en verwijderen (het betreft namelijk een recruitmentbureau). Daarnaast moeten er uiteraard wat teksten en foto's op komen te staan.    Het…
12 jul
Website Maken voor Koeriersbedrijf
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons kan helpen bij het maken van een professioneel koeriersbedrijf website.    Onderdelen die wij hierin willen zijn ondermeer een bereken module en Google maps A-B-C punt.    Wie kan ons hiermee helpen?
12 jul