Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Webontwikkelaar voor Ontwikkeling Wordpress Webapplicatie

Status:
Match!
Geplaatst op:
21 april 2017 11:05
Opdracht ID:
29003
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Om van versie 1 naar versie 2 te komen zijn wij op zoek naar een partij die het functioneel ontwerp van onze webapplicatie kan uitwerken. Ons kan adviseren over technische keuzes en ons kan begeleiden om tot een ontwerp voor versie 2 van de webapplicatie te komen. Hierbij is affiniteit met Graphic user Interfaces en human computer interaction een must. Het moet simpelweg de meest gebruiksvriendelijke applicatie worden.

Wij zijn dus op zoek naar een partij die bekwaam is in het maken van maatwerk voor wordpress. Custom plugins, code, koppelingen zijn leuke uitdagingen waar jullie graag aan werken.

Ook een duurzame partij, we willen deze versie 2 van de applicatie binnen 4 maanden draaiend hebben. Maar in de komende jaren zal er genoeg uitgebreid of geupdate worden. Dus een partij die ook meedenkt over de beste en veiligste opties op hosting en databeheer gebied.

Huidige situatie: De webapplicatie werkt momenteel in basis op een wordpress installatie met visual composer om alle elementen/content weer te geven. De frontend is prima, de backend is standaard wordpress en invullen van elementen is veel handarbeid plus je ziet onnodig veel andere zaken/codes/gui van wordpress en visual composer.

Gewenste situatie:
Een webapplicatie die makkelijk te clonen is. Elke clone van de applicatie wordt op dezelfde manier opgebouwd. Echter per clone zullen bepaalde elementen wel of niet zichtbaar zijn. Bepaalde informatiestromingen worden geautomatiseerd, zodat teksten die op 8 plekken moeten komen niet knip en plakwerk wordt.

Belangrijke vragen die bij ons spelen met betrekking tot wordpress:
Is dit allemaal haalbaar met wordpress?
1. Is wordpress + visual composer zo uit te breiden / om te bouwen dat er gebruikers groepen komen die content kunnen aanpassen via een simpele wysiwyg editor zonder dat ze verder wordpress omgeving zien en/of visualcomposer elementen zien.
2. Is wordpress + visual composer zo uit te breiden dat er straks twee gebruikersgroepen komen. Waarvan gebruikersgroep 1 bepaald welke structuur groep 2 mag invullen. Groep twee bepaald alleen content en groep 1 bepaald de structuur en de opbouw van elke subpagina.
3. Informatie stromingen automatiseren. Er zullen straks stukken tekst zijn die op bijvoorbeeld 8 verschillende plekken naar voren moet komen. Is het in wordpress en visualcomposer te doen dat dit geautomatiseerd wordt? Zonder dat het handmatig knippen en plakken wordt?

We zijn in een oriënterende fase welke partij ons hier verder mee kan helpen. Op basis van de reacties willen we een keuze maken voor een aantal gesprekken om te kijken wie het beste matched bij onze wensen.

Er is uitgebreide documentatie beschikbaar, tabellen, eerste aanzet tot functionele omschrijvingen, grafische ontwerpen van 90% van wat we willen + natuurlijk versie 1 die werkend online is. Maar vanwege privacy redenen gaan we dit alleen delen met de partij die de beste reactie geeft.

Dus vandaar onze uitnodiging.

Welke informatie heb jij nodig om:
- tot een offerte voor een functioneel ontwerp te komen? Of kan je hiervoor al een richtprijs noemen?
- Kan je voorbeelden van projecten, webapplicaties geven die ontwikkeld zijn op basis van een functioneel ontwerp? Dus hoeveel ervaring?
- Wat is jullie werkwijze?
- Ook het kostenplaatje is natuurlijk belangrijk, hoe eerder hier inzicht in is hoe beter.

Stap 1 voor ons is een functioneel ontwerp maken en op basis daarvan voor een fixed price de hele webapplicatie maken.

Voordat wij een keuze maken met welke partij we in gesprek gaan, willen we eerst zien met wie we te maken hebben. Dus direct proberen bellen wordt niet op prijs gesteld. Laat zien, denk mee en verras ons en dan wellicht kunnen wij de opdracht aan jou gunnen.

Dus kan jij ons totaal ontzorgen, bij de hand nemen en samen een mooie webapplicatie maken? Dan zien we graag je reactie.
Lees verder +
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Vergelijkbare opdrachten

Omschrijving Locatie Budget
Opzetten van Learner Management System
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het opzetten van een Learner Management System (bij voorkeur LifterLMS) en dit te koppelen aan WooCommerce of een ander systeem met minimaal credit card, PayPal, iDeal et cetera.    De WordPress website is al klaar. Deadline: eind juni. Prijs in overleg.   …
Eemnes € 150 tot € 350
Foto's Plaatsen op WordPress Website
Beste freelancers,    Ik heb een WordPress webwinkel en heb iemand nodig die voor mij glossy front foto's plaatst, het up to date houd, beter sorteert et cetera.    Thuiswerken is mogelijk en meer informatie kan ik u toesturen.    Ik hoor graag van u, bedankt.
Amsterdam € 20 tot € 80 p.u.
Nieuw Platform Schadeauto's (WordPress)
Beste freelancers,    Ik zoek hulp bij het ontwerpen van een logo en de realisatie van een WordPress website.    Ik wil graag een vraag en aanbod website maken waar bedrijven hun schadeauto´s plaatsen en klanten kunnen zoeken naar een auto. De website moet het volgende kunnen:  - Mogelijkheid om in te loggen voor particulier…
Capelle aan den IJssel € 500 tot € 1500
WordPress Website Verhuizen naar Nieuw Domein
Beste freelancers,    Ik ben een beginnende (WordPress) websitebouwer en nog bezig met mijn opleiding. Nu heb ik het geluk dat ik al een website heb mogen maken voor een klant.    Deze website is bijna klaar en kan online gezet worden. Maar ik ben daar nog niet zo handig mee. De website moet volgende week verplaatst worden van een…
Maarsbergen € 25 tot € 100
Optimalisatie WordPress Website (Vormgeving en SEO)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen bij het maken van het afmaken van mijn WP website. Alle content staat er op alleen ben ik niet tevreden over de "look and feel". Ik zou voor de koppen bijvoorbeeld een ander lettertype willen gebruiken. Misschien is het nodig om alles in een nieuwe template te zetten. …
Oudewater € 20 tot € 50 p.u.
Eenvoudige Website voor Taxibedrijf
Beste freelancers,    Ik ben een beginnend taxibedrijf die nog een eenvoudige website nodig heeft.    Ik heb een beperkt budget maar heb geen grote wensen.  Wie kan er voor een mooie website zorgen?
Leiden € 50 tot € 300
Nieuwe Website Laten Maken (Cyber Security)
Beste freelancers,    Nieuw te ontwikkelen website op het gebied van Cyber Security. De website moet een professionele uitstraling krijgen en mag identiteit uitstralen. De website moet een drietal diensten gaan vertegenwoordigen die nauw met elkaar samenhangen. In een gesprek kan ik deze verder toelichten. Ik zoek iemand die in staat is het…
Hendrik-Ido-Ambacht € 1000 tot € 2000