Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Webontwikkelaar voor Ontwikkeling Wordpress Webapplicatie

Geplaatst op:
21 april 2017 11:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
WordPress
Opdracht ID:
29003
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Om van versie 1 naar versie 2 te komen zijn wij op zoek naar een partij die het functioneel ontwerp van onze webapplicatie kan uitwerken. Ons kan adviseren over technische keuzes en ons kan begeleiden om tot een ontwerp voor versie 2 van de webapplicatie te komen. Hierbij is affiniteit met Graphic user Interfaces en human computer interaction een must. Het moet simpelweg de meest gebruiksvriendelijke applicatie worden.

Wij zijn dus op zoek naar een partij die bekwaam is in het maken van maatwerk voor wordpress. Custom plugins, code, koppelingen zijn leuke uitdagingen waar jullie graag aan werken.

Ook een duurzame partij, we willen deze versie 2 van de applicatie binnen 4 maanden draaiend hebben. Maar in de komende jaren zal er genoeg uitgebreid of geupdate worden. Dus een partij die ook meedenkt over de beste en veiligste opties op hosting en databeheer gebied.

Huidige situatie: De webapplicatie werkt momenteel in basis op een wordpress installatie met visual composer om alle elementen/content weer te geven. De frontend is prima, de backend is standaard wordpress en invullen van elementen is veel handarbeid plus je ziet onnodig veel andere zaken/codes/gui van wordpress en visual composer.

Gewenste situatie:
Een webapplicatie die makkelijk te clonen is. Elke clone van de applicatie wordt op dezelfde manier opgebouwd. Echter per clone zullen bepaalde elementen wel of niet zichtbaar zijn. Bepaalde informatiestromingen worden geautomatiseerd, zodat teksten die op 8 plekken moeten komen niet knip en plakwerk wordt.

Belangrijke vragen die bij ons spelen met betrekking tot wordpress:
Is dit allemaal haalbaar met wordpress?
1. Is wordpress + visual composer zo uit te breiden / om te bouwen dat er gebruikers groepen komen die content kunnen aanpassen via een simpele wysiwyg editor zonder dat ze verder wordpress omgeving zien en/of visualcomposer elementen zien.
2. Is wordpress + visual composer zo uit te breiden dat er straks twee gebruikersgroepen komen. Waarvan gebruikersgroep 1 bepaald welke structuur groep 2 mag invullen. Groep twee bepaald alleen content en groep 1 bepaald de structuur en de opbouw van elke subpagina.
3. Informatie stromingen automatiseren. Er zullen straks stukken tekst zijn die op bijvoorbeeld 8 verschillende plekken naar voren moet komen. Is het in wordpress en visualcomposer te doen dat dit geautomatiseerd wordt? Zonder dat het handmatig knippen en plakken wordt?

We zijn in een oriënterende fase welke partij ons hier verder mee kan helpen. Op basis van de reacties willen we een keuze maken voor een aantal gesprekken om te kijken wie het beste matched bij onze wensen.

Er is uitgebreide documentatie beschikbaar, tabellen, eerste aanzet tot functionele omschrijvingen, grafische ontwerpen van 90% van wat we willen + natuurlijk versie 1 die werkend online is. Maar vanwege privacy redenen gaan we dit alleen delen met de partij die de beste reactie geeft.

Dus vandaar onze uitnodiging.

Welke informatie heb jij nodig om:
- tot een offerte voor een functioneel ontwerp te komen? Of kan je hiervoor al een richtprijs noemen?
- Kan je voorbeelden van projecten, webapplicaties geven die ontwikkeld zijn op basis van een functioneel ontwerp? Dus hoeveel ervaring?
- Wat is jullie werkwijze?
- Ook het kostenplaatje is natuurlijk belangrijk, hoe eerder hier inzicht in is hoe beter.

Stap 1 voor ons is een functioneel ontwerp maken en op basis daarvan voor een fixed price de hele webapplicatie maken.

Voordat wij een keuze maken met welke partij we in gesprek gaan, willen we eerst zien met wie we te maken hebben. Dus direct proberen bellen wordt niet op prijs gesteld. Laat zien, denk mee en verras ons en dan wellicht kunnen wij de opdracht aan jou gunnen.

Dus kan jij ons totaal ontzorgen, bij de hand nemen en samen een mooie webapplicatie maken? Dan zien we graag je reactie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Bram Bram 21-04-2017
Wesley Wesley 21-04-2017
Manolito Manolito 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Martijn Martijn 21-04-2017
Wiebrand Wiebrand 21-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Andrey Andrey 23-04-2017
referentiesterren
4 referenties
Roel Roel 24-04-2017
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Website voor Springkussens Verbeteren & Onderhouden
Beste freelancers,    Wij zijn een kleine organisatie in Noord-Brabant en wij verhuren oa. springkussens. Wij hebben 2 jaar geleden zelfstandig een website opgezet in wordpress maar door de groei van ons bedrijf komen wij er de laatste tijd niet aan toe om onze website bij te houden.    Wij zoeken nu een freelancer die ons…
11:45
Updaten van Internationale Congres Website
Beste freelancers,    Voor ons internationaal congres dat we elk jaar organiseren zijn we op zoek naar een update van onze website. Omdat deze website nu voor een groot deel offline is geeft dit geen duidelijk beeld van de plannen die we hebben. Hiervoor zou je kunnen kijken naar de website van het congres dat onze Amerikaanse collega's…
10:25
Website voor Sport en Vis Lodge Vernieuwen
Beste freelancers,    Wij willen onze bestaande website omzetten naar een mooier/uitgebreider/professioneler format. Het betreft een website voor een sport en vis lodge op Zanzibar (Tanzania). Er is momenteel al een website aanwezig. Meeste tekst kan gewoon overgenomen worden. We hebben al een template gezien op WordPress. Alle advies…
17 jan
WordPress Website Instellen en Gegevens Invoeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het instellen van mijn website via WordPress. Ik heb al een theme gekocht dus alleen mijn gegevens zouden er in geplaatst moeten worden en mijn services etc. Het gaat hier om persoonlijke gegevens, social media, prijslijst en blog.    Ik heb een budget van €200,-…
13 jan
Website Bouwer Gezocht (Telecombranche)
Beste freelancers,    Ik wil een website voor de zaak hebben zie soortgelijke als vistarepair.nl  Ik heb nu een website maar die is al een tijdje niet meer onderhouden dus daarom een nieuwe website die mensen weet aan te trekken. Verder nog Google Analytics erin verwerken en vindbaarheid bij Google verhogen.    Voor vragen…
10 jan
Wordpress Specialist voor Online Magazine Site
Beste freelancers,    Wij zijn een grote organisatie die voor de internationale markt een tweetal magazines uitgeeft in de transportbranche. De magazines worden 12 keer per jaar in papieren versie uitgegeven maar sinds kort ook online.    Wij hebben een Wordpress website waar de magazines als PDF file getoond…
10 jan
Hulp bij Wordpress Website (Kunstenaarsbranche)
Beste freelancers,    Voor de kunstenaarsbranche heb ik een basis website opgezet in WordPress. De website bestaat uit 3 pagina's (Home - Contact en Product). Op dit moment loop ik tegen diverse punten aan waar ik zelf niet uitkom.    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan voorzien van de juiste tips en trics om de website optimaal…
10 jan