Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webdesigner / vormgever

Opdracht ID: 53285

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28-06-2023
Reacties: 1
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 28-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hello!
Urgente vraag, heb jij vandaag tijd om de eerste pagina's voor onze website te ontwerpen? Er ligt al een deelontwerp en wireframes. In eerste instantie echt opzoek naar een vormgever/webdesigner die kan starten met het ontwerp

Naast onze marketing organisatie hebben wij besloten een game studio op te zetten om zo onze droom compleet te maken. Het creëren van concepten en dit uit te werken en te implementeren tot succesvolle campagnes is wat ons al jaren bezighoud en waar we inmiddels redelijk succesvol in zijn en werken voor internationale lifestyle merken.

Onze game studio gaan we compleet een andere richting op, zowel qua concepten als qua beleving, style maar ook de doelgroepen die wij willen aanspreken. Juist daarom zoeken we een webdesigner, programmeur en andere talenten die ons kunnen helpen met het opzetten en uitbouwen van onze website. Zoals je al las hebben we voor het eerste deel nogal haast :). Heb jij tijd en zin deze uitdaging aan te gaan?

Heb je ervaring met het ontwerpen van websites, heb je ervaring met games en welke bedrijven hierin succesvol zijn om goed aan te voelen wat de fijne lijn is voor deze doelgroep? Dan gaan wij graag meet jou het gesprek aan.

De eerste stap zal zijn het verfijnen van een design wat al gemaakt is, hierdoor kunnen we constructief kennis maken :).

Wij kijken uit naar jullie reactie

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (1)

Jeroen
Jeroen
28-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10

Webdesign opdrachten voor freelancers

Webdesigner gezocht

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webdesigner die voor ons het ontwerp van onze bestaande website kan vernieuwen. Daarna zal een andere partij dit vertalen naar een thema. Er moeten 6 pagina's ontworpen worden o.b.v. onze wensen en eisen. Technische mogelijkheden van webdesign en sterk grafisch talent zijn belangrijk voor ons.

Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s

Geplaatst: 16-11-2023
Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s Voor een bestaand project zoeken wij een freelance front-end designer die ervaring heeft met Figma. Het gaat om een bestaande website waarvoor nieuwe pagina’s nodig zijn. Je werkt binnen het bestaande framework, het gaat om een pagina of 15 en wat losse elementen in bestaande pagina’s. Het gaat om ongeveer een halve tot…

Designer gezocht voor Ecwid Lightspeed

Geplaatst: 16 feb
Gezocht Nederlandse Ecwid Lightspeed designer. Gewoon vanuit Ecwid een template via instant-share gebruiken en de winkel verder verfraaien en een goed design neerzetten. ithandel.shop is de webshop waar het omgaat, was hiervoor zonder akkoord gekoppeld aan Tilda-CC maar is nu daar dus los van. Budget indicatie is moeilijk gezien het standaard menu verbetering betreft die allemaal aanwezig zijn in…

Kleine Joomla CMS website, yootheme

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons Joomla CMS website klein bedrijf af en toe aan kan passen. Bijvoegen producten en minimale aanpassingen. Yootheme template. Frequentie 2 a 3x per jaar.

Website designer

Geplaatst: 01-12-2023
Beste freelancers, We zoeken iemand die ons kan helpen met website maken van ons restaurant, en hoe aankleden met de sociale media. Onze budget is krap, maar in overleg zijn we bereid meer te betalen.

Grafisch ontwerper gezocht voor vormgeving webshop

Geplaatst: 17-11-2023
Hallo freelancers! Wij zoeken op korte termijn een grafisch designer (freelance) met ervaring in het ontwerpen van websites. Wij zijn een internetbureau en werken regelmatig samen met diverse freelancers. Het betreft een opdrachtgever (webshop) die research chemicals verkoopt, welke wettelijk gezien helemaal zijn toegestaan. Er moet gemaakt worden: - Header & footer - Homepagina (hier moet een…

Webdesigner

Geplaatst: 18-08-2023
Beste freelancers, Voor een van mijn klanten, een leverancier van militaire goederen en diensten, dient de bestaande website geredesigned en na akkoord op het design herbouwd te worden in Wordpress Divi. Design en rebuild in DIVI kan beiden worden aangenomen, maar kan ook los van elkaar. Aanlevering design dan bv in Photoshop of Figma. Voor technische implementatie DIVI zijn eventueel oplossingen.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht