Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webdesigner Projectpresentatie

Opdracht ID: 53216

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14 jun
Reacties: 4
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20 jul
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zijn een startup die voor de presentatie van onze nieuwe serviceformule een online portal nodig hebben voor een kleinschalige B2B behoefteonderzoek voor dit project. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde bedrijven die wij zullen gaan benaderen voor dit interne onderzoek. Deze bedrijven zullen voor dit onderzoek enkele vragen hoeven te beantwoorden die zij vervolgens per mail aan ons terugsturen.

Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met de beschikbare content een aantrekkelijke finishing touch aan onze presentatie kan geven en waar nodig de puntjes op de i zet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (4)

Marc
Marc
14-06-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jos
Jos
14-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Sander
Sander
14-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Ellen
Ellen
14-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance Wordpress opdrachten

VPS onderhoud

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een systeembeheerder voor het beheren van onze VPS panel/centos en eventueel onderhouden van Wordpress websites. Advies en begeleiding met overzetten naar een andere vps of upgraden van de huidige vps.

Agenda software

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf gevestigd in Almere. Wij zoeken een programmeur voor het meeschrijven en onderhouden van agenda software.De software wordt geschreven in c# . Kennis van java, Wordpress, vps is een pre. De opdracht kan op afstand worden uitgevoerd maar af en toe persoonlijk overleg is noodzakelijk.

Verbeteren vormgeving van WP-website (Divi)

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn WP-website veel mooier kan maken dan hij nu is. Ik ben niet meer zo tevreden met de look and feel. Wie is een goede grafisch ontwerper of vormgever en kan werken Divi?  

Wordpress kenners nodig

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die bestaande wordpress websites kan opfrissen en mooier maken voor de bezoekers. Twee wordpress websites maken. De sites zijn Informatief

WordPress multisite subdomeinen naar subfolders omzetten

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Een kleine WordPress multisite installatie met een handvol subdomeinen moet omgezet worden naar een multisite met subfolders. Oude URLs moeten via .htaccess naar de nieuwe locaties doorgestuurd worden. Site is gehost op een virtuele server bij TransIP, die geen SSL ondersteunt voor wildcard DNS subdomeinen (waar wordpress multisite voor subdomeinen wel vanuit gaat). Als er een mogelijkheid…

Aanpassen btw tarieven Wordpress

Geplaatst: 7 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Wordpress developer die code kan schrijven om een aanpassing te doen in belastingen die doorbrekend worden aan de klant. Verzendkosten belasting en payment provider belasting is afwijkend van dat Wordpress standaard berekent.  

WP booking systeem inregelen

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wie o wie kan voor mij WP Booking Systeem inrichten? Het gaat om ongeveer 15 producten die erin geplaatst moeten worden. Als een product geboekt wordt voor een bepaalde datum dan moet het 1 dag van te voren verstuurd worden, dan de dag dat ze het gebruiken en de volgende dag retour. Daarnaast moeten klanten een keuze hebben om het zelf op te halen (gratis) of versturen met PostNL…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht